Τέλος ο Μάρκο Σίλβα από τη Γουότφορντ

Τέλος ο Μάρκο Σίλβα από τη Γουότφορντ

Η Γουότφορντ ανακοίνωσε την απόλυση του Πορτογάλου τεχνικού από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά τη νέα ήττα από τη Λέστερ

Τέλος ο Μάρκο Σίλβα από τη Γουότφορντ
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γουότφορντ αποτελεί από το πρωί της Κυριακής ο Μάρκο Σίλβα. Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι χωρίζει τους δρόμους του με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, μετά και τη νέα χθεσινή ήττα από τη Λέστερ με 2-0.

Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα στο τιμόνι της Γουότφορντ και τα εξαιρετικά σχόλια από τον αγγλικό Τύπο στην αρχή της σεζόν, τα αποτελέσματα της ομάδας από τα τέλη του Οκτώβρη και έπειτα δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Ο Σίλβα δεν κατάφερε ποτέ να διορθώσει την αρνητική εικόνα και οι συνεχείς ήττες τον Δεκέμβρη, την περίοδο των εορτών, αλλά και τις τελευταίες αγωνιστικές οδήγησαν τη Γουότφορντ στην απόλυσή του.

Κλείσιμο
Την ίδια στιγμή και η σχέση του Σίλβα με τη διοίκηση είχε διαταραχθεί μετά την επιθυμία του Πορτογάλου να αναλάβει την Έβερτον τον Νοέμβρη, όταν είχε επίσημη πρόταση από τα «Ζαχαρωτά».

Ο Πορτογάλος προπονητής είχε αναλάβει τη Γουότφορντ τον περσμένο Μάιο, μετά από την αποχώρησή του από τη Χαλ, απορρίπτοντας τότε πρόταση της Πόρτο καθώς επιθυμία του ήταν να παραμείνει σε πάγκο συλλόγου της Premier League.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης