ΠΑΟ: Ξεκαθαρίζει για Μολέντο

ΠΑΟ: Ξεκαθαρίζει για Μολέντο

Από αύριο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για την πώληση του Ροντρίγκο Μολέντο. Μικρή, αλλά ουσιαστική η διαφορά Παναθηναϊκού με Ιντερνασιονάλ. «Μάτια» για Κουρμπέλη και Βιγιαφάνιες χθες. 

ΠΑΟ: Ξεκαθαρίζει για Μολέντο
Πιθανότατα στις αρχές της νέας εβδομάδας θα ολοκληρωθεί το σίριαλ του Ροντρίγκο Μολέντο. Με τον ΠΑΟΚ ήδη εδώ και μέρες εκτός κάδρου και με τις φήμες για Ολυμπιακό να συνεχίζονται αλλά να μην φαίνεται ζήτημα πώλησής του στους «ερυθρόλευκους», ο Παναθηναϊκός έχει περιορισμένες επιλογές. 

Η Ιντερνασιονάλ, που ήδη έχει ανακοινώσει τον παίκτη για το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος, τον θέλει από τώρα αλλά οι 150.000 ευρώ που προσφέρει δεν ικανοποιούν τους «πράσινους». Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αξιώνουν τα διπλάσια, ώστε να έχουν ουσιαστικό κέρδος καθώς θα γλιτώσουν άλλες 150.000 από τα οφειλόμενα που θα χαριστούν από τον παίκτη και θα καλυφθούν κατά το ήμισυ από την ομάδα της Βραζιλίας. 


Ο 30χρονος άσος είναι σαφές πως θα ήθελε να φύγει από τώρα για την πατρίδα του, ωστόσο αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή με την Ιντερνασιονάλ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μείνει ως το τέλος της σεζόν στον Παναθηναϊκό. Πάντως το πιθανότερο είναι οι δύο πλευρές να τα βρουν. 
Κλείσιμο

Σε ό,τι αφορά σε άλλες πωλήσεις, δεν έχει υπάρξει κάποια πρόοδος. Χθες στον αγώνα με την Κέρκυρα (4-0) ομάδες από την Ιταλία παρακολούθησαν τον Δημήτρη Κουρμπέλη και μία από τη Γαλλία τον Λούκας Βιγιαφάνιες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης