Πάει για το +3 ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ξάνθη (19:30, Novasports 1)

Πάει για το +3 ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ξάνθη (19:30, Novasports 1)

Την ένατη συνεχόμενη νίκη του θέλει να πετύχει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ξάνθη, ώστε να ξεφύγει στους τρεις βαθμούς από την ΑΕΚ, και να βάλει τις «βάσεις» για ακόμη ένα πρωτάθλημα. 

Πάει για το +3 ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ξάνθη (19:30, Novasports 1)
Την ευκαιρία να ξεφύγει από την ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, λίγες ημέρες πριν από το πρώτο ντέρμπι με την «Ένωση» για το Κύπελλο Ελλάδας. 

Οι Πειραιώτες υποδέχονται (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη και θέλουν να πετύχουν την 9η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, με την οποία θα καταφέρουν να ξεφύγουν στους τρεις βαθμούς από την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. 

Στους δύο πρώτους αγώνες με Πλατανιά και Λαμία, ο Όσκαρ Γκαρθία έδειξε τα πρώτα δείγματα γραφής, όμως χθες στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάλυση της ακριτικής ομάδας και ζήτησε από τους παίκτες του να γίνουν περισσότερο απειλητικοί στην αντίπαλη περιοχή. 

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, ο Καταλανός προπονητής ζήτησε πίεση ψηλά, διαδοχικές εναλλαγές της μπάλας και απόλυτο έλεγχο ρυθμού και κινήσεων, ώστε να μην αφήσουν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους Ακρίτες. 

Ο Γκαρθία αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-1-2-1 απέναντι στην Ξάνθη. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Προτό, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Φιγκέιρας, Σισέ, Ένχελς και Κούτρη. 

Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Ρομαό με τον Ζιλέ ή τον Ταχτσίδη, με τον Φορτούνη να έχει ελεύθερο ρόλο. Στο ένα άκρο της επίθεσης θα είναι ο Μιραλάς, στο άλλο ο Σεμπά ή ο Πάρντο και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης