Ευκαιρίες σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ευκαιρίες σε Ελλάδα και Ευρώπη

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, καθώς και αυτά της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας, έχουν τα στάνταρ τους, αλλά και πολλές ευκαιρίες αν παίξουμε έξυπνα και συνδυαστικά.Οι αποδόσεις της betshop.gr είναι και πάλι εξαιρετικές

Ευκαιρίες σε Ελλάδα και Ευρώπη
Πλατανιάς – Λεβαδειακός: Ο Πλατανιάς παίζει την παραμονή του κάθε αγωνιστική κι ο Λεβαδειακός την έχει μάλλον εξασφαλίσει. Μόνο ήττες έχει ο Πλατανιάς τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Στις τέσσερις δεν σημείωσε τέρμα. Όμως, την περασμένη έχασε 3-2 στην Ξάνθη κι ήταν καλός. Ο Λεβαδειακός πέτυχε νίκη 3-2 εις βάρος του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική παίζοντας καλά. Έχει, όμως, τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση με μόλις τρία γκολ ενεργητικό. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr
στο 2.21.

Παναθηναϊκός - AOK Κέρκυρα:
Ο Παναθηναϊκός, αυτός που απέμεινε, με πολλές απουσίες, λογικά θα επικρατήσει, έστω και δύσκολα. Η Κέρκυρα που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, βολεύεται με ισοπαλία και θα το παλέψει, καθότι θεωρεί ότι τώρα είναι ευκαιρία. Η λογική λέει να παίξουμε το under 2.5 & no goal της betshop.gr στο 2.00.
Κλείσιμο

Λάρισα - AEK Αθηνών:
Είναι το μεγάλο ματς της αγωνιστικής και εξαιτίας της κόντρας Κούγια – Μελισσανίδη. Η Λάρισα εκεί που ήταν σε άριστη φόρμα, έκανε τρεις ήττες σερί. Στην έδρα της έχει μόλις μία ήττα, 0-3 από τον Ολυμπιακό. Κι ο συντελεστής των εντός έδρας γκολ στο 6-6 δείχνει ότι πουλάει ακριβά το τομάρι της. Η ΑΕΚ φαίνεται να ξέμπλεξε με τα προβλήματα του Βράνιες και θέλει μόνο νίκη στο δρόμο για τον τίτλο. Η λογική λέει να παίξουμε το under 2.5 & no goal της betshop.gr στο 1.86.

ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης: Ο ΠΑΟΚ είναι άτρωτος στην Τούμπα, σκοράρει, πάει για τίτλο κι ο Απόλλων δεν ξέρει τι είναι νίκη μακριά από την έδρα του. Αν και στα δύο από τα τρία τελευταία ματς ο Απόλλων πήρε 0-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και έφερε 1-1 με τον Πανιώνιο στη Ριζούπολη, δεν μπορεί ν’ απειλήσει τον ΠΑΟΚ. Αφού, όμως, χαμένο για χαμένο που το’ χει το παιχνίδι, θα βγει μπροστά και δεν αποκλείεται να βάλει ένα γκολ. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 4.65!

Παναιτωλικός - Πανιώνιος: Ο Παναιτωλικός έκανε τρεις σερί ήττες από την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Κατάφερε, όμως, να περάσει 1-0 από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Δεν έχει το ειδικό βάρος ως ομάδα να κάνει δυο σερί μεγάλα αποτελέσματα κόντρα σε μία ομάδα, τον Πανιώνιο, που μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος, αλλά παραμένει σούπερ υπολογίσιμος. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 2.90.

ΠΑΣ Γιάννενα - Ατρόμητος:
Επίσης μεγάλο ματς, με τον ΠΑΣ να προέρχεται από ήττα 3-1 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά είναι αήττητος στα Γιάννινα. Όπου, όμως, νίκησε μόλις δυο φορές κι έφερε έξι ισοπαλίες. Λείπει κι ο ογκόλιθος Μαυροπάνος (Άρσεναλ) κι αυτό είναι ένα πρόβλημα. Ο Ατρόμητος, μπορεί να έκανε την έκπληξη και να ηττήθηκε 1-0 στο Περιστέρι, αλλά είναι καλύτερος σαν ομάδα κι εκτός έδρας έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.92.

Λαμία 1964 - Αστέρας Τρίπολης: Είναι από τα ματς που το goal – goal είναι σχεδόν αναπόφευκτο. Δύσκολο να νικήσει η Λαμία που πήρε την κατηφόρα στα τελευταία παιχνίδια, αλλά θα χτυπήσει το ματς, για να μην μπλέξει περισσότερο βαθμολογικά. Το ’χει στην έδρα της γενικά. Ο Αστέρας είναι σε φόρμα, επιβλήθηκε 3-1 της ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική, παίζοντας και καλή μπάλα. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.34.

Ολυμπιακός Πειραιώς - Ξάνθη: Ο Ολυμπιακός πάει φουλ για τον τίτλο, δεν έχει άλλη επιλογή και έστω και δύσκολα, θα καταφέρει, τελικά, να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η Ξάνθη, όμως, δεν πρέπει να υποτιμηθεί γιατί είναι καλύτερη μακριά από την έδρα της, παρά σ’ αυτήν. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 4.70.

ΑΓΓΛΙΑ

Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ: Είναι ένα ματς όπου ο συνδυασμός αποτελέσματος μπορεί να αποφέρει καλά κέρδη. Η Γουέστ Χαμ είναι σε καλή κατάσταση, νικάει ή τουλάχιστον δεν χάνει, αλλά η Μπόρνμουθ το ’χει το γκολ, καθότι σημειώνει δυο σε κάθε ματς κατά μέσο όρο. Άρα μπορεί να σκοράρει στο Λονδίνο. Κι επειδή απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την πρώτη εκ των ουραγών Στόουκ, θέλει τουλάχιστον να μη χάσει. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & goal – goal  της betshop.gr στο 4.15.

Στόουκ – Χάντερσφιλντ:
Η Στόουκ είναι στην επικίνδυνη ζώνη και πρέπει να παίρνει τέτοια ματς για να σωθεί. Μπορεί  να έχει τέσσερις ήττες σερί, αλλά θα τα παίξει όλα για όλα απέναντι σε μία ομάδα που απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Η Χάντερσφιλντ από τη μεριά της είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση από πλευράς αποτελεσμάτων, αλλά δεν είναι ικανή ν’ απειλήσει τη Στόουκ. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.01.

ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Μπράιτον – Τσέλσι: Θα παίξουμε το under 2.5 & no goal της betshop.gr στο 2.02.
Μπέρνλι - Mάντσεστερ Γ.: Θα ποντάρουμε στο 2 & no goal της betshop.gr στο 2.29.
Λέστερ – Γουότφορντ: Θα ποντάρουμε στα 2-3 γκολ που η betshop.gr δίνει στο 1.91.
Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ: Να κερδίσει η Σίτι και στα δύο ημίχρονα η betshop.gr το προσφέρει στο 1.95. 
Σαουθάμπτον – Tότεναμ: Ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.85.
Σουόνσι – Λίβερπουλ: Να κερδίσει η φιλοξενούμενη και στα δύο ημίχρονα η betshop.gr το δίνει στο 2.89.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Εβερτον - Γουέστ Μπρομ.: Ο 1 & over 1.5 προσφέρεται από την betshop.gr στο 2.98!
Άρσεναλ - Κρίσταλ Πάλας: Θα προτιμήσουμε τον 1 & goal – goal που η betshop.gr προσφέρει στο 3.00.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μάιντζ - Στουτγκάρδη: με την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Γερμανία η Μάιντζ έχασε 3-2 στο Ανόβερο και η Στουτγκάρδη νίκησε 1-0 στην έδρα της τη Χέρτα. Με βάση τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, η Μάιντζ νικάει ή χάνει στην έδρα της, έχει τέσσερις νίκες, ισάριθμες ήττες και μόλις μία ισοπαλία. Η Στουτγκάρδη από τη μεριά της δεν έχει νικήσει ακόμα μακριά από την έδρα της, έχοντας μόλις μία ισοπαλία και οκτώ  ήττες. Σκόραρε, δε, μόλις τέσσερα γκολ και δέχτηκε 16. Η λογική συνεπώς λέει να ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 2.61.

Χόφενχαϊμ – Λεβερκούζεν: Στην πρεμιέρα της επανέναρξης του πρωταθλήματος η Χόφενχαϊμ πήρε ισοπαλία 1-1 στη Βρέμη από τη Βέρντερ. Η Λεβερκούζεν έχασε φυσιολογικά 1-3 από τη Μπάγερν Μονάχου. Κι οι δυο ομάδες έχουν στόχο την Ευρώπη με την Λεβερκούζεν να έχει έναν βαθμό παραπάνω από την αντίπαλό της. Με βάση την εικόνα τους στον πρώτο γύρο οι δυο ομάδες σκοράρουν εύκολα. Η λογική, συνεπώς λέει να παίξουμε το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 1.77.

ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Χέρτα Βερολ. – Ντόρτμουντ: Tο over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 2.33.
Γκλάντμπαχ - Άουγκσμπουργκ: Η Γκλάντμπαχ πάει να βγει στην Ευρώπη και χτυπάει τα παιχνίδια της μέσα – έξω. Παίζουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.92.
Αμβούργο - Κολωνία: Θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.19.
Μπάγερν Μονάχου - Βέρντερ Βρέμης: Να νικήσει η Μπάγερν και στα δυο ημίχρονα, πληρώνεται από τη betshop.gr στο 1.94.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Βόλφσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Το διπλό της  betshop.gr στο 3.46 αξίζει να το ποντάρουμε.
Σάλκε – Αννόβερο: Θα ποντάρουμε στον 1 & goal – goal στο 3.43.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Χετάφε - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Δύσκολο παιχνίδι, γιατί έχουμε να κάνουμε με δυο ομάδες που παίζουν τα παιχνίδια τους στο under. Που σημαίνει ότι ένα γκολ ίσως κρίνει το παιχνίδι. Κι οι δυο ομάδες είναι σχετικά καλές στην επίθεση, πιο καλή αμυντικά είναι η Χετάφε. Η Μπιλμπάο, ωστόσο, είναι καλύτερη μακριά από την έδρα της, παρά στο γήπεδό της. Η λογική, συνεπώς, λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr  στο 2.00.

Εσπανιόλ – Σεβίλλη:
Κι οι δυο ομάδες προέρχονται από σούπερ και απρόσμενα αποτελέσματα μέσα στην εβδομάδα. Η Εσπανιόλ υποδέχτηκε την Μπαρτσελόνα για το κύπελλο και τη νίκησε 1-0. Ο Μέσι έχασε πέναλτι, βέβαια, αλλά αυτό μετράει μόνο στην ιστορία του ματς. Η Σεβίλλη συνέτριψε τα προγνωστικά κερδίζοντας 2-1 την Ατλέτικο μέσα στη Μαδρίτη, επίσης για το κύπελλο. Θα γίνει μάχη. Η Εσπανιόλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, εκμεταλλεύεται την έδρα της και μπορεί να μην σκοράρει κατά ριπάς, αλλά προστατεύει το ένα γκολ που θα βάλει, έχει μόλις επτά γκολ παθητικό. Η Σεβίλλη φαίνεται ότι παίρνει τα επάνω της. Είναι φυσικά, καλύτερη ομάδα από την Εσπανιόλ. Μακριά από την έδρα της δεν έχει ισόπαλο αποτέλεσμα, τρεις νίκες και επτά ήττες ο απολογισμός της. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της  betshop.gr στην άριστη τιμή του 3.26.

ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Αλαβές – Λεγκανές: Θα παίξουμε το over 2.5 & no goal betshop.gr στο 1.72.
Ατλέτικο Μαδρίτης – Xιρόνα: Παίζουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.86.
Ρεάλ Μαδρίτης - Λα Κορούνια: Ποντάρουμε στον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 2.14.
Μπετίς – Μπαρτσελόνα: Θα προτιμήσουμε το 2 & goal – goal της betshop.gr στο 2.22.
Έϊμπαρ – Μάλαγα: Παίζουμε τον 1 & no goal που η betshop.gr προσφέρει στο 2.43.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
Βιγιαρεάλ – Λεβάντε: Ποντάρουμε στον 1 & no goal που η betshop.gr δίνει στο 2.27.
Λας Πάλμας – Βαλένθια: Θα παίξουμε το 2 & no goal της betshop.gr στο 3.85.
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Θέλτα: Παίζουμε το Χ & goal - goal της betshop.gr στο 4.70.


ΙΤΑΛΙΑ
Σαμπντόρια – Φιορεντίvα: Στόχος και των δυο είναι η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ με την «Σαμπ» να έχει δυο βαθμούς περισσότερους από τους «Βιόλα». Όμως, οι γηπεδούχοι δεν είναι και στα καλύτερά τους αυτό τον καιρό. Υπάρχει μία αστάθεια στην απόδοσή τους και πρέπει να το προσέξουμε. Για παράδειγμα, έχασε 3-2 στη Νάπολι και με το ίδιο σκορ από τη Μπενεβέντο.
Η Φιορεντίνα είναι σε καλύτερο φεγγάρι και είναι ευκαιρία να νικήσει την Σαμπντόρια και να την προσπεράσει. Κινείται πάντα στο under τον τελευταίο καιρό, προσέχοντας κυρίως την άμυνά της. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.49.

Ίντερ – Ρόμα: Είναι το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Το χαρακτηριστικό του αγώνα αυτού είναι το εξής: Η Ίντερ είναι σούπερ στην έδρα της στην επίθεση κι η Ρόμα σούπερ στην άμυνα μακριά από την έδρα της. Πάντως, τον τελευταίο καιρό καμία από τις δυο ομάδες δεν είναι σε φουλ φόρμα, καμία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr στο 3.54.

ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Αταλάντα – Nάπολι: Θα παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.75.
Ουντινέζε – Σπαλ: Παίζουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.91.
Λάτσιο – Κιέβο: Ποντάρουμε να κερδίσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα που η betshop.gr προσφέρει στο 2.49.
Κάλιαρι – Μίλαν: Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.82.
Γιουβέντους – Τζένοα: Ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.64.
Βερόνα – Κροτόνε: Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.13.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
Μπολόνια – Μπενεβέντο: Θα προτιμήσουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 3.97.
Σασσουόλο – Τορίνο: Ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr στο 3.36.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης