Ολυμπιακός: Δεν τρίζει η καρέκλα του Σφαιρόπουλου, μουρμούρα για τους ξένους

Ολυμπιακός: Δεν τρίζει η καρέκλα του Σφαιρόπουλου, μουρμούρα για τους ξένους

Δεν τίθεται, μέχρι νεωτέρας, θέμα για τον Έλληνα τεχνικό - Επισφαλής η θέση για τουλάχιστον δύο ξένους της ομάδας

Ολυμπιακός: Δεν τρίζει η καρέκλα του Σφαιρόπουλου, μουρμούρα για τους ξένους
Η δεύτερη μέσα σε έξι μέρες συντριβή για τον Ολυμπιακό έχει φέρει τριγμούς στο οικοδόμημα της ομάδας και επίκεινται εξελίξεις. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν έξαλλοι όχι με την ήττα, αλλά με την αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα τους μετά τη Βιτόρια και χθες στη Μόσχα. Διέκριναν μια χαλαρότητα και απάθεια, που δεν συγχωρούν και γι’ αυτό αποφάσισαν να πάρουν μέτρα. 

Η αποστολή επέστρεψε τα ξημερώματα από τη Ρωσία και το απόγευμα στο ΣΕΦ αναμένεται… επίσκεψη των διοικητικών ηγετών της ομάδας για να μιλήσουν στο τεχνικό τιμ και τους παίκτες, καθώς εντοπίζουν ευθύνες σε όλους. Είναι άγνωστο αν θα περιοριστούν σε παρατηρήσεις ή θα υπάρξουν και άλλα μέτρα. 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φαίνεται πως μέχρι νεωτέρας είναι ασφαλής στη θέση του. Φυσικά του επιρρίπτονται ευθύνες για τη διαχείριση της κατάστασης και την τραγική εικόνα της ομάδας, ωστόσο για την ώρα δεν διακρίνεται ζήτημα αντικατάστασής του. Ασφαλώς ουδείς δεν μπορεί να πει το ίδιο με βεβαιότητα για το μέλλον, ειδικά αν συνεχιστούν τα στραβοπατήματα. Και ο Ολυμπιακός έχει δύο «πονηρά» παιχνίδια μπροστά του, την Κυριακή με τον ισχυρό Προμηθέα στην Πάτρα και την επόμενη Παρασκευή με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, ενώ στις 29 Ιανουαρίου παίζει με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Μια ήττα ή έστω μια κακή εμφάνιση σε αυτά τα ματς μπορεί να αποβεί μοιραία. 

Κλείσιμο
Σε πιο δύσκολη θέση από τον προπονητή είναι ορισμένοι ξένοι παίκτες. Ο Μπράιαν Ρόμπερτς και ο Χόλις Τόμπσον παρά τα μεγάλα τους συμβόλαια δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα και δεν υπάρχει ουσιαστική πρόοδος στην παρουσία τους στην ομάδα. Βέβαια δεν είναι τόσο απλή υπόθεση η αντικατάστασή τους, ειδικά για τον πρώτο, καθώς έχει κλειστό διετές συμβόλαιο με 1 εκατ. δολάρια το χρόνο, ενώ ο δεύτερος αμείβεται με 600.000 δολάρια έχοντας υπογράψει για έναν χρόνο και μάλιστα χωρίς οψιόν. Ουδείς μπορεί να αποκλείσει να τεθεί θέμα και με τον Κάιλ Γουίλτζερ, που μπορεί να φύγει πιο εύκολα καθώς έχει μικρό συμβόλαιο και ούτως ή άλλως είχε αποκτηθεί για το κενό του Κιμ Τίλι που αναμένεται σε 1-1,5 μήνα να επιστρέψει. Αντίθετα, δεν τίθεται φυσικά θέμα για τους Μιλουτίνοφ, ΜακΛίν και Στρέλνιεκς.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης