Στο Ισραήλ ο Ρέις, στην Ουρακάν ο Τσάβες

Στο Ισραήλ ο Ρέις, στην Ουρακάν ο Τσάβες

Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν ότι θα ξεφορτωθεί τα συμβόλαια των Νούνο Ρέις και Αντρές Τσάβες. Αναμονή για Χουλτ

Στο Ισραήλ ο Ρέις, στην Ουρακάν ο Τσάβες
Μια ευχάριστη εξέλιξη προέκυψε για τον Παναθηναϊκό καθώς ήρθε επίσημη πρόταση για τον Νούνο Ρέις, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Σύμφωνα με την Sportday η ομάδα Άσντόντ ζήτησε τον Πορτογάλο αμυντικό από το τριφύλλι με τη μορφή δανεισμού. 

Εξυπακούεται ότι στο τριφύλλι είναι θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο και σήμερα αναμένεται να μιλήσουν με τον παίκτη για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. 

Σε περίπτωση που ο Ρέις συμφωνήσει να μετακινηθεί οι πράσινοι θα επιδιώξουν να βάλουν και οψιόν αγοράς στο deal. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο παίκτης αμείβεται με 250 χιλιάδες ετησίως και αν προχωρήσει ο δανεισμός ο Παναθηναϊκός θα γλιτώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του Ρέις μέχρι το καλοκαίρι. 

Κλείσιμο
Στην Ουρακάν ο Τσάβες 

Ευχάριστα νέα ήρθαν και από την Αργεντινή, καθώς ο Αντρές Τσάβες έδωσε τα χέρια με την Ουρακάν και πλέον απομένει το τυπικό σκέλος. Μετά από αυτή την εξέλιξη η Ουρακάν θα πληρώσει την Μπόκα και την Μπάνφιλντ κάνοντας το 50% του Αργεντινού επιθετικού δικό τους. Σημειώνεται ότι αυτά τα χρήματα έπρεπε να τα δώσει το τριφύλλι αλλά πλάον θα απαλλαγεί από αυτή την υπόθεση. 

Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός γλιτώνει ένα μεγάλο ποσό που φτάνει το 1.3 εκατ. ευρώ και δεν ζημιώνεται καθόλου από την υπόθεση Τσάβες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης