Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός ξέρει να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις»

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός ξέρει να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις»

Η Χίμκι υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τη 19η αγωνιστική της Euroleague (18/1, 19:00) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στον ελληνικό «κορμό» των Πειραιωτών

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός ξέρει να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις»
Η Χίμκι κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Βελιγράδι επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα το βράδυ της Τρίτης, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει ότι για να συνεχίσει η ομάδα να ελπίζει σε συμμετοχή στα πλέι οφ πρέπει να μη χάσει άλλα ματς στην έδρα της.

«Έχουμε δυο αγώνες Euroleague στη σειρά, βάζοντας παράλληλα στην εξίσωση τον χρόνο συμμετοχής των παικτών, τα ταξίδια, τους τραυματισμούς και την κούραση της ομάδας. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει βαθύ ρόστερ από το πρώτο ως τον τελευταίο παίκτη. Επίσης έχει τον ίδιο προπονητή και τον ίδιο "κορμό" Ελλήνων παικτών για πολλά χρόνια. Ξέρουν πως να παίζουν μαζί και να χειρίζονται δύσκολες καταστάσεις. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όμως θεωρώ ότι έχουμε τις πιθανότητές μας αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας και παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ερυθρό Αστέρα. Πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα και να κατανοήσουμε τη σημασία του αγώνα. Ακόμα μαθαίνουμε από αυτή την δύσκολη Euroleague. Έχουμε σκαμπανεβάσματα και παίζουμε χωρίς τον Ρόμπινσον, τον κορυφαίο μας ριμπάουντερ» ανέφερε ο προπονητής της Χίμκι στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague ενόψει του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης