Παίχτης του ΠΑΟΚ έδωσε τριαντάφυλλο σε φωτορεπόρτερ

Παίχτης του ΠΑΟΚ έδωσε τριαντάφυλλο σε φωτορεπόρτερ

Ο Λάκι Τζόουνς άθελά του την είχε τραυματίσει μετά από «βουτιά» για μια μπάλα στον αγώνα με τον Πανιώνιο

Παίχτης του ΠΑΟΚ έδωσε τριαντάφυλλο σε φωτορεπόρτερ
Ο Λάκι Τζόουνς, που ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Σαλόν (90-81) , προέβη σε μία ξεχωριστή κίνηση πριν το παιχνίδι. Ο Αμερικανός έδωσε ένα τριαντάφυλλο στη φωτογράφο που είχε τραυματίσει άθελά του το περασμένο Σάββατο (13/1) στο "Παλατάκι".

Ο παίκτης του Δικεφάλου, στον αγώνα με τον Πανιώνιο είχε κάνει μία "βουτιά" για να προλάβει την μπάλα και  συγκρούστηκε με τις θέσεις των δημοσιογράφων, χτυπώντας τον καρπό του (είχε δεμένο το χέρι του στο σημερινό ματς).

Ωστόσο, από τη δική του υπερπροσπάθεια τραυματίστηκε και μία φωτογράφος. Η ίδια ήταν και σήμερα στην PAOK Sports Arena για το ματς με τη Σαλόν, έχοντας τσιρότα στο μέτωπο και τη μύτη. Ο Τζόουνς δεν την ξέχασε και της έδωσε ένα τριαντάφυλλο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης, για να της ζητήσει με αυτόν τον πολύ όμορφο τρόπο συγγνώμη για ό,τι συνέβη.

Κλείσιμο
Οι αριθμοί της σπουδαίας εμφάνισης

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Δικεφάλου, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με πολύ γεμάτα στατιστικά, οδηγώντας την ομάδα του σε μία σημαντική νίκη που την διατηρεί "ζωντανή" στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ο 25χρόνος καλαθοσφαιριστής πέτυχε 22 πόντους, μάζεψε 9 ριμπαόυντ και μοίρασε 4 ασίστ, συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

"Δείξαμε υπευθυνότητα και πήραμε μία μεγάλη νίκη"

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Λάκι Τζόουνς είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Αρχικά ανέφερε: "Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη, την οποία χρειαζόμασταν για να προκριθούμε. Η Σαλόν είναι πολύ καλή ομάδα, είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας, αλλά στο τέλος δείξαμε υπευθυνότητα και πήραμε την νίκη".

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και πως αντιμετώπισε ο ίδιος τη σημερινή αναμέτρηση: "Προπονώ το σώμα μου για να συμμετέχει σε τέτοιες μάχες. Θυσιάζω το σώμα μου για να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Πρέπει να δείξεις υπευθυνότητα και αντιμετωπίσεις τα παιχνίδια με όμορφο τρόπο. Έχουμε ένα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο, για να αντιμετωπίσουμε την κούραση και τους τραυματισμούς. Μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τα πάνω και τα κάτω μας και να παίρνουμε τις νίκες".

Για το αν φοβήθηκε στο σημείο που η Σαλόν πέρασε μπροστά στο σκορ: "Ήταν το πιο δύσκολο σημείο. Οι προπονητές μας είχανε ετοιμάσει για τέτοιες στιγμές. Παίξαμε με πολύ ενέργεια σε εκείνο το σημείο, ενώ ένας άλλος τομέας ήταν τα ριμπάουντ τα οποία και πήραμε".

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης