Συμφώνησε ο Ομπαμεγιάνγκ με Άρσεναλ, απομένει το "ναι" της Ντόρτμουντ

Συμφώνησε ο Ομπαμεγιάνγκ με Άρσεναλ, απομένει το "ναι" της Ντόρτμουντ

Ο Αφρικανός επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους "κανονιέρηδες" ενώ έχει διαμηνύσει στην Μπορούσια ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει την καριέρα του στη γερμανική ομάδα

Συμφώνησε ο Ομπαμεγιάνγκ με Άρσεναλ, απομένει το "ναι" της Ντόρτμουντ
Το πειθαρχικό παράπτωμα που τον άφησε εκτός αποστολής του αγώνα με την Βόλσφσμπουργκ, όπως όλα δείχνουν θα είναι και το τελευταίο επεισόδιο στη σχέση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο επιθετικός από την Γκαμπόν δεν παραβρέθηκε σε εκδήλωση της ομάδας του, έμεινε εκτός αποστολής και παρόλο που οι άνθρωποι της Μπορούσια με δηλώσεις τους προσπάθησαν να... υποβαθμίσουντ θέμα η αλήθεια είναι ότι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας ετοιμάζει βαλίτσες για το Λονδίνο.

Ο Ομπαμεγιάνγκ συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της Άρσεναλ, όσο αφορά τη μεταγραφή του στους κανονιέρηδες και πλέον απομένει να τα βρουν κι οι δύο ομάδες. Δεδομένου όμως ότι ο Ομπαμεγιάνγκ μετά τον αποκλεισμό του ξεκαθάρισε πως "δεν υπάρχει επιστροφή" η Μπορούσια θα αποδεχθεί τα περίπου 60 εκατ. ευρώ που δίνουν οι "κανονιέρηδες" θεωρώντας πως στο πρόσωπο του έχουν βρει τον καλύτερο αντικαταστάτη του Αλέξις Σάντσες (αν και ο Χιλιανός ακόμη δεν είναι σίγουρο σε ποια ομάδα θα πάει).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης