Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 0-0: Δίκαιη μοιρασιά

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 0-0: Δίκαιη μοιρασιά

Ο Αστέρας δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την 6η συνεχόμενη νίκη του κι ο καλά διαβασμένος Παναιτωλικός έφυγε με το βαθμό από την Αρκαδία

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 0-0: Δίκαιη μοιρασιά
Στο 0-0 έμειναν σήμερα Αστέρας και Παναιτωλικός, αποτέλεσμα που αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι μετά από 5 σερί νίκες «κόλλησαν» στην ισοπαλία, ενώ οι «κυανοκίτρινοι» έδειξαν βελτιωμένοι ανασταλτικά και κράτησαν το μηδέν παθητικό μόλις για 3η φορά στη σεζόν.  
 
Οι Αρκάδες ξεκίνησαν με τον Αθανασιάδη στο τέρμα, τους Ιγκόρ, Τριανταφυλλόπουλο, Πασαλίδη, Γιαννούλη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μουνάφο, Ιγκλέσιας στον άξονα, τους Καλτσά, Ισνάλδο στα άκρα, τον Τόνσο σε ελεύθερο ρόλο και τον Μανιά στην κορυφή της επίθεσης. 
 
Τα «καναρίνια» για πρώτη φορά στη σεζόν άρχισαν ένα παιχνίδι  με κλασικό 4-4-2.  Ο Κυριακίδης ήταν κάτω από τα γκολπόστ, ο Ρότσα αριστερός μπακ, οι Μιχάι, Ροντρίγκες στα στόπερ, ο Μύγας δεξιός μπακ, οι Μάρκος Πάουλο, Μπεχαράνο στον άξονα, οι Μάζουρεκ, Ρόσα στα άκρα και οι Μοράρ, Μαρκόβσκι επιθετικό δίδυμο. 
 
Κλείσιμο
Το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης άφησε πολλές υποσχέσεις. Οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή (Μανιάς-Μάρκος Πάουλο) και το ματς είχε ρυθμό. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και κέρδισαν μέτρα μέσα στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν και η ανάπαυλα βρήκε τον Αστέρα με κατοχή μπάλας στα επίπεδα του 63%. Ομως πλην της φάσης του 22' όπου ο Μπεχαράνο έδιωξε πάνω στη γραμμή την προσπάθεια των Καλτσά, Ιγκλέσιας, δεν δημιούργησαν κάποια άλλη ουσιαστική φάση. Ουτε και απειλήθηκαν όμως, καθώς οι τελικές ήταν μεν 4-3 υπέρ των «κυανοκίτρινων», αλλά δεν είχαν κάποια «μεγάλη» φάση.  
 
Στο δεύτερο μισό ο Παναιτωλικός άλλαξε διάταξη και με την είσοδο του Κλέσιο, θέλησε να περιορίσει τον Ισνάλδο. Βλέπετε η αριστερή πλευρά των γηπεδούχων ήταν πολύ καλή μέχρι την ανάπαυλα και ο Μύγας είχε «θέματα». Τα κατάφερε και η αναμέτρηση μέχρι το 84' κυλούσε κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των «κυανοκίτρινων», οι οποίοι έπαιζαν κυρίως για το μηδέν παθητικό. Ως τότε οι Αρκάδες είχαν μόνο μία ευκαιρία (με τον Τόνσο που απέκρουσε ο Κυριακίδης) και η κατοχή μπάλας έδειχνε ισορροπημένη. 
 
Σε εκείνο το σημείο όμως αποβλήθηκε ο Μπεχαράνο και στα επόμενα 11 λεπτά της αναμέτρησης, μαζί καθυστερήσεις, o Aστέρας εγκαταστάθηκε έξω από τα καρέ του Παναιτωλικού. Απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις (κυριότερη το κοντινό πλασέ του Δουβίκα όπου ο Τσοκάνης έβαλε σωτήρια την προβολή), αλλά τελικά το γκολ δεν ήρθε.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης