Η «ταχεία» Ατρόμητος πέρασε με 3-1 και από την Κέρκυρα

Η «ταχεία» Ατρόμητος πέρασε με 3-1 και από την Κέρκυρα

Στο 59', ο Αμίρ Ουαρντά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους - Στο 62', ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους - Στο 77', οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Σιόντη - Στις καθυστερήσεις, ο Βασιλακάκης έκανε το 3-1 για την ομάδα του Περιστερίου

Η «ταχεία» Ατρόμητος πέρασε με 3-1 και από την Κέρκυρα
Δεν σταματά πουθενά ο Ατρόμητος! Πήρε ακόμα ένα διπλό, πέρασε κι από την Κέρκυρα επικρατώντας με 1-3 προσφέροντας και θέαμα με τις γκολάρες των Ουάρντα και Βασιλακάκη και συνέχισε να ζει το όνειρό του, μιας και κλείνει τον πρώτο γύρο ως διεκδικητής του τίτλου και... ανεβοκατεβαίνοντας στην κορυφή!

Ο Αλέκος Βοσνιάδης παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Κουτζαβασίλης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Γκομές, Γρομητσάρη, Ιωάννου, Σοϊλέδη. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Αρτυματάς, Σιόντης, δεκάρι ο Ζορμπάς, δεξί εξτρέμ ο Νούνες, αριστερό ο Επστάιν και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπάουμαν.

Από την άλλη, ο Νταμίρ Κάναντι, κατέβασε τον Ατρόμητο επίσης με 4-2-3-1. Ο Γιαννιώτης ήταν στο τέρμα, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Κυριακίδης, Μπουσουλάτζιτς, δεκάρι ο Βασιλακάκης, δεξιά ο Ούμπιδες και στα αριστερά ο Ουάρντα. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Ντάουντα

Κλείσιμο
Ωραίο παιχνίδι, καλύτερη η Κέρκυρα

Το παιχνίδι άρχισε με την Κέρκυρα να πατάει καλύτερα στο παιχνίδι και να απειλεί στο 13', με τον Γκομές μετά από κόρνερ να μην μπορεί να κερδίσει με σουτ τον Γιαννιώτη. Ο Έλληνας γκολκίπερ, σταμάτησε και το σουτ του Μπάουμαν τρία λεπτά αργότερα, με τις δύο αυτές να είναι οι καλύτερες στιγμές του πρώτου μέρους.

Ο Ατρόμητος, προσπαθούσε να απειλήσει με μακρινά σουτ χωρίς να απειλεί ουσιαστικά την εστία του Κουτζαβασίλη. Καλύτερη στιγμή ήρθε από ένα κόρνερ με τον Γιαννούλη να στέλνει απευθείας την μπάλα στο δοκάρι στο 38'.

Ουάρντα show και... ροντέο!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Περιστεριώτες άλλαξαν πρόσωπο και μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο απειλώντας στο 50'. Ο Ουάρντα από την μικρή περιοχή πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, αλλά είδε τον Κουτζαβασίλη να κάνει μεγάλη επέμβαση και να κρατά το μηδέν.

Όμως, ο Έλληνας γκολκίπερ δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο και στη φάση του 59'. Τότε, ο Αιγύπτιος αφού έκανε μια στροφή γύρω από τον εαυτό του, έπιασε το σουτ κι έστειλε την μπάλα στο δεξί παράθυρο του Κουτζαβασίλη για το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα, ξαναχτύπησε και ο Ατρόμητος έδειξε να καθαρίζει το παιχνίδι! Μετά από γέμισμα του Κιβρακίδη, τα στόπερ έπεσαν πάνω στον Βασιλακάκη, αυτός πέρασε στον Ουάρντα που πλέον είχε μείνει με τον Γκομές, κάνοντας το σουτ που έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία για το 0-2.

Εκεί που φαινόταν πως ο Ατρόμητος τελικά θα πάρει σχετικά άνετα στην επανάληψη τη νίκη, ήρθε η γκολάρα του Σιόντη! Μετά από 8 χρόνια, ο αμυντικός μέσος της Κέρκυρας βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα, με μια σουτάρα στο 77' κι έβαλε την ομάδα του και πάλι στο παιχνίδι.

Νέα... μαγεία Βασιλακάκη και τέλος!

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είχε δώσει εντολή να ανέβει όλη η ομάδα μπροστά ώστε να βρει την ισοφάριση κι αυτό έφερνε αρκετά κενά στην άμυνα. Ένα από αυτά εκμεταλλεύτηκε ο Ατρόμητος στο 93', όταν ο Ουάρντα έβγαλε την ομάδα του στην αντεπίθεση, πέρασε στον Βασιλακάκη κι αυτός με μια μαγική λόμπα, πέρασε την μπάλα πάνω από τον Κουτζαβασίλη για το 1-3.

Κάπως έτσι, ο Ατρόμητος πήρε ακόμα μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη και το Περιστέρι συνεχίζει να... παραμιλά! Πλέον περιμένει τα αποτελέσματα των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για να δει σε ποια θέσεη θα κλείσει το 2017.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης