Κάκωση α' βαθμού ο Καλάθης!

Κάκωση α' βαθμού ο Καλάθης!

Ο Νικ Καλάθης γλίτωσε τα χειρότερα αφού υπέστη κάκωση α' βαθμού στον δεξί ώμο και θα επενεξεταστεί τη Δευτέρα.

Κάκωση α' βαθμού ο Καλάθης!
Ο τραυματισμός του Νικ Καλάθη λίγο πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο... πάγωσε άπαντες στις τάξεις του «τριφυλλιού»! Ο 28άχρονος γκαρντ χτύπησε στον δεξί ώμο σε σύγκρουση με τον Βλάντιμιρ Μίτσοφ, αμέσως πήγε στον πάγκο και του τοποθετήθηκε πάγος ενώ τέθηκε νοκ άουτ από τη συνέχεια του αγώνα. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση α' βαθμού στον ώμο, θα ακολουθήσει άμεσα θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί την προσεχή Δευτέρα (18/12).

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού υπάρχει αίσθημα ανακούφισης αφού ο Καλάθης γλίτωσε τα χειρότερα. Το πιθανότερο είναι να απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ (19/12) και με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (21/12) και πλέον το ζητούμενο έχει να κάνει με την αντίδραση του οργανισμού του σε αυτόν τον τραυματισμό. Πριν τραυματιστεί, ο Καλάθης μέτρησε 9 πόντους με 3/7 δίποντα και 1/3 τρίποντα,  12 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 22:29 συμμετοχής ενώ βραβεύτηκε πριν από το τζάμπολ από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη για την ανάδειξή του σε MVP Νοεμβρίου στην Euroleague. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός 

«Σε ιατρικές εξετάσεις υποβλήθηκε ο Νικ Καλάθης στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά το τέλος του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο. Αυτές έδειξαν πως υπέστη κάκωση πρώτου βαθμού ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης του δεξιού ώμου. Ο αθλητής θα ξεκινήσει από αύριο να ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή και θα επανεξεταστεί τη Δεύτερα». 

Κλείσιμο
Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης