Η UEFA απέρριψε το σχέδιο εξυγίανσης της Μίλαν

Η UEFA απέρριψε το σχέδιο εξυγίανσης της Μίλαν

Άσχημα μαντάτα για τους ροσονέρι καθώς η UEFA ανακοίνωσε ότι απέρριψε το πλάνο εξυγίανσης για τον διακανονισμό των οικονομικών της στοιχείων

Η UEFA απέρριψε το σχέδιο εξυγίανσης της Μίλαν
Το αγωνιστικό ναυάγιο της Μίλαν μπορεί καινα διορθωθεί, αλλά το διοικητικό και οικονομικό αλαλούμ που έχει προκύψει μετά την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από κινέζους επενδυτές, φαίνεται να οδηγεί σε... αδιέξοδο τον ιστορικό σύλλογο του Μιλάνου.

Οι παράγοντες της Μίλαν κλήθηκαν από την UEFA προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για παραβιάσεις των κανόνων του Financial Fair Play, αποτυγχάνοντας όμως να πείσουν για την φερεγγυότητα του νέου μεγαλομετόχου.

«Το τμήμα ερευνών της του οικονομικού σώματος της UEFA μελέτησε την έκθεση της Μίλαν για συμμόρφωση σύμφωνα με το Financial Fair Play. Υστερα από λεπτομερή έλεγχο των εγγράφων και των εξηγήσεων που δόθηκαν, η επιτροπή αποφάσισε να μην προχωρήσει σε συμφωνία για διακανονισμό με την Μίλαν. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ακόμα αβεβαιότητα όσο αφορά την αποπληρωμή των δανείων τον Οκτώβριο του 2018 και των εγγυήσεων που δόθηκαν από τον κύριο μέτοχο. Η Μίλαν θα συνεχίσει να είναι υπό παρακολούθηση και η υπόθεση θα επανεξεταστεί τους πρώτους μήνες του νέου έτους», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία.
Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης