«Άλλος» Παναθηναϊκός στην Ξάνθη

«Άλλος» Παναθηναϊκός στην Ξάνθη

Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. 

«Άλλος» Παναθηναϊκός στην Ξάνθη
Άλλη ομάδα αναμένεται να παρατάξει ο Παναθηναϊκός στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη, όπου οι πράσινοι επιθυμούν να κάνουν μια νέα αρχή. 

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα αλλάξει τη μισή ενδεκάδα, σε σχέση με αυτούς που έπαιξαν στη Τούμπα, κάτι που κρίνεται απολύτως φυσιολογικό αν συνυπολογίσουμε την εικόνα των πράσινων κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Σύμφωνα με τις δοκιμές και τις σκέψεις του προπονητή του τριφυλλιού, η άμυντική γραμμή θα είναι τελείως αλλαγμένη, με τους Χουλτ αριστερά(αντί του τιμωρημένου Ινσούα), τον Κουλιαμπαλί να επιστρέφει απ την θλάση και τον Αυλωνίτη στο κέντρο της άμυνας. Παρτενέρ του θα είναι ο Κολοβέτσιος που έπαιξε μπακ στη Τούμπα, καθώς τον Μολεδο δύσκολα θα τον ξαναδούμε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. 

Από εκεί και έπειτα, στον άξονα της μεσαίας γραμμής στο πλευρό του Κουρμπέλη έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει ο Τζανδάρης, ενώ και οι Δώνης-Χίλιεμαρκ φλερτάρουν με την ενδεκάδα. 

Τα τελικά συμπεράσματα αναμένονται μετά τη προπόνηση της Παρασκευής. Πάντως ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του ρίχνουν μεγάλο βάρος και στο κομμάτι της ψυχολογίας, θεωρώντας ότι το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία η ομάδα να παρουσιάσει ένα φρέσκο πρόσωπο και να κάνει μια καινούργια αρχή. 
Κλείσιμο
Εκτός πλάνων είναι οι Μουνιέ, Σιλά, Μόλινς, ενώ αμφίβολος είναι ο Καμπέθας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης