ΠΑΟΚ: Έτοιμος για «ψώνια» τον Γενάρη - Ποιοι είναι στη λίστα

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για «ψώνια» τον Γενάρη - Ποιοι είναι στη λίστα

Κινητικότητα στον ΠΑΟΚ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου - Οι υποψήφιοι στόχοι εντός της Super League

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για «ψώνια» τον Γενάρη - Ποιοι είναι στη λίστα
Η ενίσχυση του ΠΑΟΚ το Γενάρη είναι δεδομένη. Η απόφαση έχει παρθεί και το Ok από τον Ιβάν Σάββιδη φέρεται να δόθηκε στη σύσκεψη κορυφής που έγινε παρουσία του Λούμπος Μίχελ και του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ άλλωστε αναχώρησε ήδη για το εξωτερικό προκειμένου να φέρει εις πέρας τις περιπτώσεις που απασχολούν τους Θεσσαλονικείς και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Το αριστερό μπακ

Κλείσιμο
Ποια είναι τα δεδομένα; Ο δικέφαλος φουλάρει για την απόκτηση αριστερού μπακ. Ο Λέοβατς δεν υπολογίζεται, ο Λεβέκ είναι σε φάση αποθεραπείας, ενώ ο Γιαννούλης θα μείνει, ως δανεικός, στον Ατρόμητο μέχρι το καλοκαίρι.

Έτσι στον ΠΑΟΚ αναζητούν άλλη λύση με τις περιπτώσεις που κυριαρχούν να είναι δύο: Αυτή του Σταφυλλίδη της Άουγκσμπουργκ που είναι, ωστόσο, ακριβή λύση κι αυτή του Χατζισαφί του Πανιωνίου που έχει συμπάθειες στην Τούμπα. Στη λίστα και μάλιστα ψηλά βρίσκεται και ο Ρότσα του Παναιτωλικού.

Σε ό,τι αφορά τον Χουλτ, μπορεί να απασχολεί τον ΠΑΟΚ, αλλά για τον Σουηδό θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πολλά ζητήματα τα οποία παραμένουν ανοιχτά με τον Παναθηναϊκό.

Στόπερ όπως και να 'χει

Στον ΠΑΟΚ δείχνουν διάθεση και για την απόκτηση στόπερ. Εάν τελικά ισχύσει ότι ο δανεισμός του Σαμπράνο από την Ρούμπιν Κουμπαν θα διακοπεί τέλος του έτους, στην Τούμπα έχουν μάτια ανοιχτά για έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό δίχως να απορρίπτουν περιπτώσεις πολλά υποσχόμενες για το μέλλον. Όπως του Μιχάι του Παναιτωλικου και του νεαρού Μαυροπάνου του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ό,τι αφορά την επιστροφή του Ενρίκε που έχει δοθεί δανεικός, αυτό θα συμβεί μόνο εάν και εφόσον μείνει ανοιχτή κάποια θέση στο τωρινό ρόστερ.

Πηγή: onsports.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης