Λεμονής: «Έτσι σας θέλω και με τον ΠΑΣ»

Λεμονής: «Έτσι σας θέλω και με τον ΠΑΣ»

Συνέχεια στην καλή εικόνα που είχαν στο Αγρίνιο ζήτησε ο Τάκης Λεμονής από τους παίκτες του Ολυμπαικού ενόψει με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη

Λεμονής: «Έτσι σας θέλω και με τον ΠΑΣ»
Στις προπονήσεις ενόψει του τελευταίου αγώνα στη φετινή χρονιά για το πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. 

Οι Πειραιώτες κατάφεραν στο Αγρίνιο να κάνουν το «5 στα 5», πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και προσφέροντας πλούσιο θέμα και αυτό είναι που ζήτησε ο Τάκης Λεμονής για την κυριακάτικη αναμέτρησης με τους Γιαννιώτες. 


«Θέλω όλοι στο μυαλό σας να έχετε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Και να συνεχίσουμε από το σημείο που σταματήσαμε στο Αγρίνιο. Να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς, όπως κάναμε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό. Να συνεχίσουμε με νίκες για να φτάσουμε στην κορυφή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός. 
Κλείσιμο

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο κ. Λεμονής δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και το μόνο ερωτηματικό αφορά τον Λεονάρντο Κούτρη. Αν δεν παίξει ο νεαρός μπακ-χαφ, τότε στη θέση του θα βρίσκεται ο Φιγκέιρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης