Τζέιμς Φελντέιν: Ανεβασμένος και… killer στα “ερυθρόλευκα”! (videos)

Τζέιμς Φελντέιν: Ανεβασμένος και… killer στα “ερυθρόλευκα”! (videos)

Ο Τζέιμς Φελντέιν έπειτα από μια διετία στον Παναθηναϊκό, κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις της ευρωπαϊκής του καριέρας με τον Ερυθρό Αστέρα. Τα τελευταία “καυτά” παιχνίδια του και οι αριθμοί του που κάνουν “μπαμ”.

Τζέιμς Φελντέιν: Ανεβασμένος και… killer στα “ερυθρόλευκα”! (videos)
Ο Δομινικανός γκαρντ το 2015 αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό Superfoods ως μία έξτρα λύση, η οποία αποδείχθηκε αρκούντως καλή ώστε να βρεθεί στην πρώτη “πράσινη” γραμμή.

Εξάλλου, με αυτόν τον γνώμονα και χάρη στους 8,4 πόντους που μέτρησε στην Ευρωλίγκα τη σεζόν 2015/2016 και τους 12,6 πόντους στην Stoiximan.gr Basket League, κέρδισε επάξια επιπλέον διετές συμβόλαιο, που θα τον κρατούσε στο ΟΑΚΑ ως το 2018.

Ομως, πέρυσι (2016/2017) είχε σαφώς πιο περιορισμένο ρόλο προϊούσης της σεζόν, (με 6,7 πόντους μέσο όρο στην Ευρωλίγκα και 7,5 πόντους στο πρωτάθλημα) και το καλοκαίρι οι νταμπλούχοι αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν, αποκτώντας τους Λούκας Λεκαβίτσιους και Μάρκους Ντένμον.

Μετά την αποχώρηση από το ΟΑΚΑ, η καριέρα του Φελντέιν στην Ευρωλίγκα συνεχίζεται, αφού μετακόμισε μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα πιο βόρεια, φορώντας τη φανέλα του ανανεωμένου Ερυθρού Αστέρα, που αναδόμησε εξ ολοκλήρου το “οικοδόμημά” του και θέλησε να έχει έναν έμπειρο ξένο γκαρντ.

Ως τώρα, η επιλογή του Ερυθρού και αυτή του 29χρονου άσου έχει αποδειχθεί κάτι περισσότερο από “λίρα εκατό” και οι τελευταίες εμφανίσεις το αποδεικνύουν.
Κλείσιμο

Career high με την Εφές και όχι μόνο

Πριν από ελάχιστα 24ωρα, ο Φελντέιν έκανε σπουδαία εμφάνιση στο ματς με την Εφές στο Βελιγράδι για την Ευρωλίγκα, όπου έκανε career high, σε πόντους (29), ranking (32) και κλεψίματα (4), ξεπερνώντας, τουλάχιστον σε πόντους, τους 19 που είχε από το περσινό παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ.

Το προσωπικό του ρεκόρ με την Εφές είχε και συνέχεια την Δευτέρα (11/12), όπου φόρτωσε με 23 πόντους το καλάθι της Τσιμπόνα για την Αδριατική Λίγκα, κάνοντας back to back σπουδαίες εμφανίσεις, σε μια ομάδα όπου είναι πρωταγωνιστής!

Οι τελευταίες επιδόσεις είναι μόνο το επιστέγασμα της εξαιρετικής σεζόν που κάνει ο πρώην “πράσινος” άσος, που έχει μέσο 11,8 πόντους στην Ευρωλίγκα και 15,7 πόντους στην Αδριατική Λίγκα, όπου μόλις σε ένα παιχνίδι έχει μονοψήφιο αριθμό πόντων (στην πρεμιέρα με τη Μόρναρ), ενώ έχει season high τους 31 πόντους με την FMP.

Οσο για την Ευρωλίγκα, σε 11 αγωνιστικές έχει ήδη επτά αγώνες όπου είναι διψήφιος, ενώ σε όλη τη σεζόν πέρυσι με τον Παναθηναϊκό στη διοργάνωση είχε οκτώ!

Τα στατιστικά του Τζέιμς Φελντέιν

Ευρωλίγκα (Παναθηναϊκός, Ερυθρός Αστέρας)





Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης