Φουλ δράση με κύπελλα και πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη!

Φουλ δράση με κύπελλα και πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη!

Η πλήρης αγωνιστική δράση μεσοβδόμαδα σε Αγγλία και Γερμανία, καθώς και το ιταλικό κύπελλο που κρύβει εκπλήξεις με τους νοκ άουτ αγώνες, γιατί οι ομάδες χρησιμοποιούν αρκετούς αναπληρωματικούς, μας δίνουν την ευκαιρία να παίξουμε έξυπνα για να πάμε ταμείο. 

Φουλ δράση με κύπελλα και πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη!
Οι αποδόσεις της betshop.gr είναι όπως πάντα εξαιρετικές.

Μπέρνλι – Στόουκ: Ένα κυρίαρχο στοιχείο του αγώνα είναι πως η Μπέρνλι στα τελευταία οκτώ παιχνίδια δεν έχει ισοπαλία, παρά μόνο νίκες και ήττες, όλες στο under. Και πάει… εναλλάξ! Την περασμένη αγωνιστική στην έδρα ης νίκησε 1-0 τη Γουότφορντ. Στην έδρα της συνολικά μπορεί να δυσκολεύεται να βάλει γκολ, καθότι έχει μόλις έξι γκολ ενεργητικό, αλλά αμυντικά έχει την καλύτερα άμυνα με μόλις τρία γκολ παθητικό! Η Στόουκ στα πέντε τελευταία ματς έχει μία ισοπαλία, τρεις ήττες και μία νίκη, ενώ προέρχεται κι από διασυρμό, 5-1 από την Τότεναμ στο Λονδίνο. Εκτός έδρας, δε, έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 20 γκολ παθητικό, ενώ δεν λέει και τίποτα επιθετικά. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr
στο 2.23.
Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ: Η Πάλας στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει τέσσερις ισοπαλίες και μόνο μία νίκη 2-1 εντός με τη Στόουκ. Κάνει προσπάθεια να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Με δυο νίκες και συντελεστή γκολ 10-14 δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι χαμένη από χέρι. Η Γουότφορντ από τη μεριά της έχει τρεις αγώνες δίχως νίκη και την περασμένη αγωνιστική έχασε 1-0 εκτός έδρας από τη Μπέρνλι. Κάπου άρχισε να χάνει τη λάμψη της τελευταία. Όμως, πρέπει να λάβουμε υπ όψιν μας ότι μακριά από την έδρα της έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες με συντελεστή γκολ 15-11. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr
Κλείσιμο
στο 1.68.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚA

Χάντερσφιλντ – Τσέλσι: Το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 1.92 είναι μια χαρά.
Σαουθάμπτον – Λέστερ: Θα ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.85.
Σουόνσι Σίτι - Μάντσεστερ Σίτι: Να κερδίσει η Σίτι και στα δυο ημίχρονα, προσφέρεται από την betshop.gr στο 2.46.
Λίβερπουλ - Γουέστ Μπρομ.: Να κερδίσει η Λίβερπουλ και στα δυο ημίχρονα, προσφέρεται από την betshop.gr στο 2.34.
Mάντσεστερ Γ. - Μπόρνμουθ: Να κερδίσει η Μάντσεστερ και στα δυο ημίχρονα, προσφέρεται από την betshop.gr στο 2.68.
Tότεναμ - Μπράιτον: Να κερδίσει η Τότεναμ και στα δυο ημίχρονα, προσφέρεται από την betshop.gr στο 2.48.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
Νιούκασλ – Έβερτον: Θα πάρουμε ρίσκο γιατί αξίζει και θα ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 3.16.
Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ: Το 2 & goal – goal πληρώνεται από τη betshop.gr στο 3.26.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Βόλφσμπουργκ - RB Λειψία: Η Βόλφσμπουργκ έχει μόλις μία ήττα εντός έδρας από την αρχή του πρωταθλήματος, αλλά και πέντε ισοπαλίες και κέρδισε μόλις δυο φορές. Ο δε συντελεστής γκολ, 13-11, μαρτυρά ότι παίζει στο over και φουλ επίθεση.  Η Λειψία, δεύτερη στη βαθμολογία, έχει τέσσερις ήττες εκτός έδρας, νίκησε τρεις φορές κι ένα ματς έληξε ισόπαλο. Βέβαια είναι καλύτερη σαν ομάδα, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει μέσα στην έδρα της τη Μάιντζ 2-2. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.68.
Αμβούργο - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Το Αμβούργο είναι λίγο πιο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά προσπαθεί να ανακάμψει. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια είχε μόνο μία ήττα , δυο ισοπαλίες και μια νίκη. Είναι σε καλύτερο φεγγάρι από την Άιντραχτ, η οποία όμως, παίζει πολύ καλύτερα μακριά από την έδρα της, έχοντας σημειώσει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις, μία ήττα. Η άμυνά της είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος στα εκτός έδρας! Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.00. 

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ
Φράϊμπουργκ – Γκλάντμπαχ: Θα προτιμήσουμε τη διπλή ευκαιρία 12 & goal – goal που η betshop.gr δίνει στο 2.42.
Χόφενχαϊμ – Στουτγκάρδη: Θα παίξουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 3.52.
Μπάγερν Μονάχου – Κολωνία: Να κερδίσει η Μπάγερν και στα δύο ημίχρονα που η betshop.gr δίνει στο 1.65.
Χέρτα Βερολ. – Αννόβερο: Θα προτιμήσουμε τον άσο που η betshop.gr δίνει στο 1.95.
Λεβερκούζεν - Βέρντερ Βρέμης: Ο 1 & goal – goal πληρώνεται από την betshop.gr στο 2.67. 
Σάλκε – Άουγκσμπουργκ: Θα παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.88.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
Μάιντζ – Ντόρτμουντ: Να νικήσει και στα δύο ημίχρονα η Ντόρτμουντ δίνεται από την betshop.gr στο 4.40.

ΙΤΑΛΙΑ
Τζένοα – Αταλάντα: Εξ αναβολής παιχνίδι του καμπιονάτο. Η Τζένοα δεν έχει νίκη εντός έδρας και η Αταλάντα δεν έχει εκτός.  Η Τζένοα θέλει οπωσδήποτε βαθμούς για να μη βρεθεί στην επικίνδυνη ζώνη κι η Αταλάντα εξακολουθεί να έχει βλέψεις για Ευρώπη κι εφέτος. Κι οι δυο ομάδες είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.87.
Ίντερ – Πορντενόνε: Ματς κυπέλλου. Η Ίντερ είναι η πρωτοπόρος της Α’ κατηγορίας και η Πορντενόνε παίζει στη Γ΄ κατηγορία. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το 2.22 της betshop.gr να κερδίσει η Ίντερ και στα δύο ημίχρονα.
Φιορεντίνα – Σαμπντόρια: Ματς κυπέλλου. Στα πέντε τελευταία ματς του πρωταθλήματος η Φιορεντίνα έκανε τρεις ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα. Η Σαμπντόρια είχε δύο νίκες (η μία για το κύπελλο), δύο ήττες και μία ισοπαλία. Δύσκολο αυτό το ματς. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.66.
Μίλαν – Βερόνα: Άλλο ένα ματς κυπέλλου, στο οποίο υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, έστω κι αν η Μίλαν έχει κάνει γκέλες εφέτος. Η Βερόνα είναι στην επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα. Η λογική λέει να παίξουμε το 3.05 της betshop.gr να κερδίσει η Μίλαν και στα δύο ημίχρονα.
Λάτσιο – Τσιταντέλα: Ματς κυπέλλου. Η Λάτσιο είναι ομάδα της Α’ κατηγορίας. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος είχε τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία. Η Τσιναντέλα είναι ομάδα της Β’ κατηγορίας. Στα πέντε τελευταία ματς είχε τέσσερις νίκες (εκ των οποίων η μία για το κύπελλο με τη Σπαλ την οποία νίκησε 2-0 εκτός έδρας) και μία ισοπαλία. Η λογική λέει να παίξουμε το 2.63 της betshop.gr να κερδίσει η Λάτσιο και στα δύο ημίχρονα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης