Ζήτησε αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό η δικηγόρος των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ

Ζήτησε αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό η δικηγόρος των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ

Κατά την εκδίκαση της προσφυγής από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, μάλιστα, η δικηγόρος έκανε λόγο για κίνδυνο υποβιβασμό του Παναθηναϊκού

Ζήτησε αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό η δικηγόρος των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ
Σφίγγει ο κλοιός για τον Παναθηναϊκό, καθώς η δικηγόρος των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, Ασπασία Σουλούκου, έχει ζητήσει την ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών από την ομάδα για τις υποθέσεις των οφειλών προς τους πελάτες της, σύμφωνα με τη Live Sport. Όπως αναφέρει, η ΠΑΕ δεν έχει καταβάλει τουλάχιστον μία δόση της διακανονισμένης οφειλής προς αυτούς. 

Κατά την εκδίκαση της προσφυγής από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, μάλιστα, η δικηγόρος έκανε λόγο για κίνδυνο υποβιβασμό του Παναθηναϊκού, όταν ο Στράτος Σωπήλης ζήτησε αναβολή λόγω της απουσίας του δικηγόρου της ΠΑΕ στο εξωτερικό. «Εμείς δεν συναινούμε στο αίτημα της αναβολής. Υπάρχει κίνδυνος ο Παναθηναϊκός να υποβιβαστεί και τότε τι θα γίνει με τα λεφτά του πελάτη μου;

». Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ απάντησε: «Πώς λέτε ότι θα πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός; Τι είναι αυτά;», με τη δικηγόρο να λέει: «Έχω κάνει αιτήματα για ενεργοποίηση ποινής κατά του Παναθηναϊκού. Αν αφαιρεθούν οι βαθμοί, τότε τι θα γίνει;». 

Κλείσιμο
Οι τρεις αυτές υποθέσεις θα εκδικαστούν τελικά σε μία εβδομάδα, ενώ εκείνες των Πέτριτς, Μπούρμπου και Μαρίνου στις 8 Ιανουαρίου.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης