Προπονητής Ντιναμό: «Καλή ομάδα η ΑΕΚ, η πρόκριση θα κριθεί στο Κίεβο»

Προπονητής Ντιναμό: «Καλή ομάδα η ΑΕΚ, η πρόκριση θα κριθεί στο Κίεβο»

Η ΑΕΚ αναμένεται να έχει πλεονέκτημα λόγω του αγωνιστικού ρυθμού της κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, όπως παραδέχτηκε ο τεχνικός των Ουκρανών, Αλεξάντρ Χάτσκεβιτς

Προπονητής Ντιναμό: «Καλή ομάδα η ΑΕΚ, η πρόκριση θα κριθεί στο Κίεβο»
Μιλώντας ενόψει του ματς των δύο ομάδων για τους «32» του Europa League, ο Αλεξάντρ Χάτσκεβιτς χαρακτήρισε καλή ομάδα την ΑΕΚ, τονίζοντας πως οι παίκτες του θα έχουν δύσκολο έργο καθώς δεν θα έχουν αγωνιστικό ρυθμό λόγω της χειμερινής διακοπής του ουκρανικού πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα πρόσθεσε πως η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στη ρεβάνς του Κιέβου. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η ΑΕΚ έχει προβάδισμα απέναντί μας σε ένα μόνο πράγμα: εκείνοι θα φτάσουν στους 32 έχοντας σε πλήρη εξέλιξη το πρωτάθλημά τους, ενώ εμείς θα προερχόμαστε από τη διακοπή. Άρα η ΑΕΚ θα έχει σίγουρα καλύτερο ρυθμό. Θα αρχίσουμε άμεσα να μαθαίνουμε λεπτομέρειες για τον αντίπαλό μας. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και θα προετοιμαστούμε με σοβαρότητα για αυτά τα δύο παιχνίδια. Θα τη μελετήσουμε, θα δούμε τα παιχνίδια της και θα την παρακολουθήσουμε και από κοντά. Το γεγονός ότι δίνουμε το πρώτο ματς εκτός έδρας λένε πολλοί πως αποτελεί πλεονέκτημα, αλλά όλα αυτά είναι σχετικά. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης