ΑΕΚ: Εκτός αποστολής ξανά ο Ανέστης

ΑΕΚ: Εκτός αποστολής ξανά ο Ανέστης

Η Ένωσξ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με την Κέρκυρα, για το οποίο δεν υπολογίζεται -και πάλι- ο Γιάννης Ανέστης

ΑΕΚ: Εκτός αποστολής ξανά ο Ανέστης
Με τέλεια ψυχολογία μετά την πρόκριση στους "32" του Europa League και με το κίνητρο της διατήρησης της κορυφής στο πρωτάθλημα να την οδηγεί, η Ενωση δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πλην της νίκης στον αγώνα της Δευτέρας με τους Φαίακες. Μια νίκη, την οποία οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να πάρουν, όπως έκαναν και σε άλλα παιχνίδια, με προβλήματα απουσιών.

Οι Βράνιες, Τσόσιτς και Βλαχομήτρος ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία και έμειναν εκτός αποστολής από τον Μανόλο Χιμένεθ. Εκτός έμεινε παράλληλα και ο Ανέστης, σε ακόμη ένα ματς πρωταθλήματος, όπως φυσικά και ο Λιβάια, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής επειδή συμπλήρωσε κάρτες.

Οι παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Χιμένεθ είναι οι Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης, Γιούσης, Μπακασέτας, Αραούχο, Γιακουμάκης.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης