Ατρόμητος-Λεβαδειακός 1-0: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις

Ατρόμητος-Λεβαδειακός 1-0: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις

Ο Ατρόμητος επέστρεψε στο παλιό... καλό 1-0 απέναντι στον Λεβαδειακό και έβαλε στο σακούλι του τρεις ακόμα βαθμούς, οι οποίοι τον κρατούν σε επαφή με την κορυφή! - Ο Ντιγκινί το γκολ μετά από εξαιρετική συνεργασία

Ατρόμητος-Λεβαδειακός 1-0: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις
Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε, για το 2017, τον κόσμο του ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες σε έναν μέτριο παιχνίδι, κατάφερε με ένα γκολ του Ντιγκινί να κερδίσει 1-0 τον Λεβαδειακό και να ανέβει έστω και προσωρινά στην δεύτερη θέση, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε... τροχιά πρωταθλητισμού.

Έτσι έπαιξαν

Ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε την ομάδα του με το σύνηθες 4-2-3-1. Ο Γιαννιώτης ήταν στο τέρμα, με τους Χατζηισαΐα, Ρισβάνη στα στόπερ. Δεξί μπακ ο Κιβρακίδης και αριστερό ο Γιαννούλης. Αμυντικοί μέσοι οι Μάντσον και Μπουσουλάτζιτς, με δεκάρι τον Βασιλακάκη. Δεξί εξτρέμ ήταν ο Ντιγκινί, αριστερό ο Ουάρντα και στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Ντάουντα.

Κλείσιμο
Από την άλλη, ο Ζοσέ Ανιγκό, κατέβασε την ομάδα του με 3-4-2-1. Ο Επασί ήταν στο τέρμα, οι Αντιλέχου, Φαβάρο και Τριποτσέρης στα στόπερ. Αμυντικοί μέσοι οι Νιασέ, Μητρόπουλος, στα δεξιά ο Τσαμπούρης και στα αριστερά ο Ζαραδούκας. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Μπελγκαζουανί, έχοντας από πίσω του τους Γιουσούφ, Γιακουμάκη.

Καλύτερος ο Ατρόμητος, καλά... οχυρωμένος ο Λεβαδειακός

Το παιχνίδι άρχισε με τους Περιστεριώτες εμφανέστερα καλύτερους. Ωστόσο, ο Ανιγκό είχε στήσει πολύ καλά την ομάδα του πίσω, με τους αμυντικούς του Λεβαδειακού να κλείνουν όλους τους διαδρόμους. Αυτό ανάγκασε τους ποδοσφαιριστές του Κάναντι να τελειώνουν τις φάσεις με σουτ εκτός περιοχής, τα οποία κατέληγαν άουτ.

Οι ποδοσφαιριστές του Ανιγκό από την άλλη πλευρά, έψαχναν κάποια αντεπίθεση για να απειλήσουν. Αυτή τη βρήκαν μια φορά στο πρώτο μέρος και το σουτ του Γιουσούφ έφυγε άουτ. Στο 39', ο Ατρόμητος έχασε την καλύτερή του στιγμή, όταν ο Επασί πάνω στη γραμμή έβγαλε την κεφαλιά του Χατζηισαΐα.

Έμπνευση Ντάουντα, εκτέλεση Ντιγκινί

Από την στιγμή που δεν είχαμε γκολ στη φάση του Χατζηισαΐα, το πρώτο ημίχρονο κυλούσε με τις δύο ομάδες να φαίνεται πως θα πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα. Ωστόσο, τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα ανέλαβε δράση ο Ντάουντα. Ο Αφρικανός, πέρασε υπέροχη κάθετη πάσα στον Ντιγκινί κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Επασί για το 1-0.

Έπεσε ο ρυθμός, προσπάθησε ο Λεβαδειακός

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τον Λεβαδειακό όμως να είναι ελαφρώς καλύτερος και να ψάχνει το γκολ. Αυτό όμως μέχρι το 65' κι ενώ νωρίτερα οι γηπεδούχοι είαν διαμαρτυρηθεί, σωστά, για πέναλτι του Αντιλέχου στον Γιαννούλη. Παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την ισοφάριση, δεν απείλησαν πραγματικά την εστία του Γιαννιώτη.

Αντίθετα, το έκανε ο Ατρόμητος σε αυτή του Επασί στο 72', όταν ο Βασιλακάκης σούταρε μέσα από την περιοχή κι έστειλε την πάλα λίγο έξω. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε κάποια άλλη... συγκίνηση στο παιχνίδι, με τον Ατρόμητο να κλείνει την χρονιά στο Περιστέρι με νίκη και χαμόγελα.

MVP: Ο Ντιγκινί σκόραρε κι αυτό ήταν αρκετό για την ομάδα του ώστε να πάρει ακόμα ένα τρίποντο. Κερδίζει λοιπόν δικαίως τον τίτλο του MVP σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από το δικό του τέρμα.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Τριποτσέρης είναι αυτός που λείπει από το κέντρο της άμυνας του Λεβαδειακού στη φάση του γκολ και ουσιαστικά... κρεμάει την ομάδα του.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Ουάρντα για ακόμα μια φορά. Αρκετά δραστήριος, είναι ο παίκτης που κάνει την πρώτη πάσα στη φάση του γκολ και γενικά για ακόμα ένα παιχνίδι ο Αιγύπτιος είναι από τους κορυφαίους της ομάδας του.

Η ΓΚΑΦΑ: Την κάνει η άμυνα του Λεβαδειακού, που χάνει τον Ντιγκινί στη φάση του γκολ.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Αρκετά σκληρό παιχνίδι στο Περιστέρι, με τον διαιτητή Κουτσιαύτη να βγάζει πολλές σωστές κάρτες. Όμως, έχει κάνει λάθος στη φάση του 52', όταν ο Αντιλέχου ανέτρεψε τον Γιαννούλη, αλλά ο ρέφερι κακώς δεν έδωσε το πέναλτι.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ατρόμητος έκλεισε το 2017 στην έδρα του με ακόμα ένα τρίποντο. Συνέχισε να βρίσκεται σε... τροχιά πρωταθλητισμού ακόμα και σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Καλός αμυντικά ο Λεβαδειακός, αλλά από εκεί και πέρα όταν χρειάστηκε να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης δεν... τρόμαξε σε καμία περίπτωση τους γηπεδούχους.

Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Γιαννούλης, Ντιγκινί (90' Καρασαλίδης), Κιβρακίδης, Βασιλακάκης (81' Ούμπιδες), Μάντσον, Ντάουντα (74' Μενσά), Ουάρντα
Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Αντιλέχου, Φαβάρο, Τριποτσέρης (46' Ιωαννίδης), Μητρόπουλος (74' Νουάκο), Νιάσε, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Μπελγαζουανί (78' Σουμπίνιο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης