Το «7 στα 7» στόχος του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Το «7 στα 7» στόχος του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η Τούμπα ανοίγει μετά από τέσσερις μήνες τις πύλες της και ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει το εντός έδρας σερί του

Το «7 στα 7» στόχος του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον ΠΑΟΚ, καθώς απόψε μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό με την παρουσία του κόσμου του (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Στην Τούμπα, λοιπόν, θα βρεθούν περισσότεροι από 25.000 οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι θα στηρίξουν την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να κάνει το «7 στα 7». 

Η τελευταία ενημέρωση που υπάρχει είναι πως υπάρχουν ελάχιστα εισιτήρια διαθέσιμα για το αποψινό ντέρμπι, με την ΠΑΕ από την πλευρά της να έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να μην υπάρξει το παραμικρό παρατράγουδο και επίσης έχουν γίνει ειδικές αναφορές για τη μη χρήση πυρσών κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους «πράσινους». 

Κλείσιμο
Στο καθαρά αγωνιστικό, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς και Κρέσπο. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κάνιας και ο Μαουρίσιο, με τον Πέλκα σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Μακ με τον Λημνιό και τον Κουλούρη ως σέντερ φορ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης