Αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό ζητεί ο Εσιέν!

Αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό ζητεί ο Εσιέν!

Έτοιμος να περάσει τη θηλιά από το λαιμό του Παναθηναϊκού δείχνει ο Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος φέρεται να έχει καταθέσει αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο να αφαιρεθούν βαθμοί στο «τριφύλλι» για 73.000€

Αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό ζητεί ο Εσιέν!
«Το Διοικητικό Συμβούλιο ανέλαβε το εξαιρετικά δύσκολο έργο της εφαρμογής ενός αυστηρού πλάνου, που θα βοηθήσει την εταιρεία να καταστεί βιώσιμη. Η στήριξη και η βοήθεια των πιστωτών μας στους οποίους συμπεριλαμβάνεστε και εσείς, αποτελούν βασικό πυλώνα και αναγκαία συνθήκη για την επίτευξη αυτού του σκοπού». 

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή που έστειλε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στους πιστωτές του Παναθηναϊκού, σε μία προσπάθεια να έρθει σε συμβιβασμό μαζί τους και να μην υπάρξει κάποιος κίνδυνος για το σύλλογο. 


Την συγκεκριμένη άποψη, όμως, φαίνεται πως δεν συμμερίζεται ο Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος – όπως γράφει σήμερα η Live Sport – κατέθεσε αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας να ενεργοποιηθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τους «πράσινους» για χρέος 73.027,88 €. 
Κλείσιμο

Μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου του, κ. Σουλούκου ο Γκανέζος ζητά: «Να ενεργοποιηθεί κατά της αντιδίκου ΠΑΕ η ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το πρωτάθλημα μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου αναφορικά με το ληξιπρόθεσμο και απαιτητό ποσό των 73.027,88 ευρώ πλέον νόμιμων τόκων από την επόμενη της δήλης ημέρας καταβολής εκάστης δόσης, άλλως από την επίδοση της παρούσας και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου». 

Στον Αφρικανό ποδοσφαιριστή με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου πρέπει να καταβληθεί από τον Παναθηναϊκό το ποσό των 365.139,4 € σε ισόποσες δόσεις αρχής γενομένης από τν 1η Οκτωβρίου 2017. Επομένως, οι πράσινοι έπρεπε να του καταθέτουν στον τραπεζικό του λογαριασμό για δέκα μήνες το ποσό των 36.513,94€.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης