Ντέρμπι για θέαμα και… έμπνευση

Ντέρμπι για θέαμα και… έμπνευση

Τα σούπερ ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους – Ίντερ καθώς και πάρα πολλά παιχνίδια με ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνθέτουν ένα σούπερ ελκυστικό κουπόνι.

Ντέρμπι για θέαμα και… έμπνευση
Η στήλη «ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ»  πάντα δίνει το κάτι παραπάνω.

Λάρισα – Ξάνθη: Η Λάρισα είναι αήττητη στην έδρα της, έχει και την 3η καλύτερη άμυνα με μόλις τρία γκολ παθητικό, με την ισοπαλία να είναι το κυρίαρχο αποτέλεσμα, στο γήπεδό της, όπου έχει τέσσερις και μία, μόλις νίκη. Έχει ένα θέμα με το γκολ στην επίθεση, ωστόσο. Η Ξάνθη είναι καθαρά ομάδα των εκτός έδρας αγώνων. Σημείωσε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και έκανε δυο ήττες. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ της
betshop.gr στο 2.83.

Πανιώνιος – Πλατανιάς: Ο Πανιώνιος μετά το 1-0 επί του Παναθηναϊκού στη «Λεωφόρο» έχει την ψυχολογία στα ύψη, ο Πλατανιάς έχασε και από τον Ατρόμητο 1-3 την περασμένη Κυριακή και παρέμεινε για τα καλά θρονιασμένος στην τελευταία θέση. Θα παίξει για την ισοπαλία. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο ημίχρονο - άσο τελικό της betshop.gr στο 2.11.
Κλείσιμο
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Πειραιώς: Ο Παναιτωλικός πάντα έβαζε δύσκολα στον Ολυμπιακό, το ίδιο αναμένεται να γίνει και τώρα. Είναι σε καλή κατάσταση, μετά την εντός έδρας νίκη 3-1 επί της ΑΕΛ καθώς και το εκτός 2-2 με τη Λαμία, όπου ισοφαρίστηκε στο 97! Παίζει φουλ επίθεση μέσα – έξω . Ο Ολυμπιακός νικάει στο over , θα παίξει μόνο για τη νίκη, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν εμπνέει εφέτος. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.03.
Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης: Μεγάλο ντέρμπι. Ο Απόλλων πήγε να κάνει την έκπληξη στο «Καραϊσκάκης» την περασμένη αγωνιστική, αλλά δεν το κατάφερε. Ωστόσο, είναι σχετικά καλός στην έδρα του, βάζει γκολ εύκολα, αλλά εξ ίσου εύκολα το δέχεται. Ο Αστέρας είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος καθότι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σημείωσε ισάριθμες νίκες, πέτυχε εννέα γκολ και δεν δέχτηκε κανένα. Η λογική λέει να ποντάρουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.18.

Ατρόμητος - Λεβαδειακός: Ο Ατρόμητος είναι αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα εφέτος, πέρασε «σίφουνας» και από τον Πλατανιά 3-1 κι έχει στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Λεβαδειακός έχασε εκείνη τη μαγεία του ξεκινήματος του πρωταθλήματος, έκανε τρεις σερί ήττες, παραμένει, ωστόσο, δυνατός στην άμυνα, όχι όμως και στην επίθεση. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.01.
ΠΑΣ Γιάννενα - Λαμία 1964: Κι αυτό είναι ένα μικρό ντέρμπι, ανάμεσα σε δυο ομάδες που θέλουν να παίξουν ένα ρόλο στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ είναι αήττητος στα Γιάννινα αλλά φέρνει ισοπαλίες, έχει τέσσερις έναντι δυο νικών, ενώ στα τέσσερα τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει φέρει ισάριθμα 1-1!  Η Λαμία είναι αήττητη σε οκτώ σερί παιχνίδια και το ’χει το γκολ εκτός έδρας. Είναι σκληρό καρύδι. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.57.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Είναι ένα ερώτημα αν είναι ντέρμπι, ή αν παραμένει ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με γεμάτη την Τούμπα και ο Παναθηναϊκός είναι αυτός των χιλίων προβλημάτων. Χωρίς νίκη μακριά από την Αθήνα με την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Στόχος του, πλέον, μετά την ήττα 0-1 από τον Πανιώνιο, είναι ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό, καθότι θα φύγουν παίκτες τον Ιανουάριο. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.85.

AEK Αθηνών - AOK Κέρκυρα: Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται η ΑΕΚ, δεν μπορεί να μη νικήσει την Κέρκυρα, έστω και δύσκολα. Έχει και άριστη ψυχολογία μετά την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Φαίακες είναι δίχως νίκη μακριά από το νησί τους, έχουν τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, αλλά δεν μπορούν ν’ απειλήσουν τους πρωτοπόρους. Η λογική λέει να παίξουμε το 1 & no goal της betshop.gr στο 1.34.
ΑΓΓΛΙΑ

Mάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σίτι: Έστω κι αν είναι νωρίς, ακόμα, μπορεί αυτό το παιχνίδι να κρίνει και τον ίδιο τον τίτλο, αφού αν νικήσει η Σίτι, αποσπάται 11 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας. Αν νικήσει η Γιουνάιτεντ, μειώνει στους πέντε. Μόνο νίκες έχει η Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», μόνο νίκες κι η Σίτι εκτός έδρας. Συντελεστή γκολ για την Γιουνάιτεντ στην έδρα της, 20-1. Για τη Σίτι εκτός, 18-4. Μουρίνιο και Γκουαρντιόλα γνωρίζονται απ’ έξω κι ανακατωτά. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr στο 3.49.

Νιούκασλ - Λέστερ: Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Νιουκάσλ προέρχεται από ένα σούπερ αποτυχημένο σερί πέντε ηττών και μιας ισοπαλίας στα έξι τελευταία παιχνίδια και στην έδρα της να έχει συντελεστή γκολ 7-8. Δεν μπορεί να σκοράρει. Η Λέστερ προέρχεται από δυο σερί νίκες στην έδρα της, 2-1 την Τότεναμ και 1-0 την Μπέρνλι. Μακριά από την έδρα της, ωστόσο, νίκησε μόλις μία φορά, έφερε τέσσερις ισοπαλίες κι έχασε δυο φορές και τα γκολ της είναι 9-11. Η λογική λέει να παίξουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.84.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Tότεναμ - Στόουκ: Ποντάρουμε στα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.03.
Σουόνσι Σίτι - Γουέστ Μπρομ.: Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.65.
Κρίσταλ Πάλας - Μπόρνμουθ: Ο άσος της betshop.gr  στο 1.98 προτιμάται.
Σαουθάμπτον - Άρσεναλ: Ποντάρουμε στο 2 & goal – goal της betshop.gr στο 3.87.

Λίβερπουλ – Έβερτον: Θα παίξουμε τον 1 & over 2.5 της betshop.gr στο 1.68.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
Μπέρνλι - Γουότφορντ: O 1 & goal – goal προσφέρεται από την betshop.gr στην εκπληκτική τιμή 5.97.
Χάντερσφιλντ - Μπράιτον: Ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 3.04.
Γουέστ Χαμ - Τσέλσι: Θα παίξουμε το 2 & goal – goal της betshop.gr στο 3.45.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αμβούργο - Βόλφσμπουργκ: Κι οι δυο ομάδες είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το Αμβούργο χρειάζεται περισσότερο τη νίκη γιατί απέχει δυο βαθμούς από τη διακεκαυμένη ζώνη. Στην έδρα του έχει συντελεστή 3-1-3 και γκολ 7-7. Και παίζει κόντρα σε μία ομάδα που μακριά από την έδρα της έχει 1-3-2 και συντελεστή γκολ 7-8. Τα τελευταία έξι ματς η Βόλφσμπουργκ τα παίζει όλα στο over. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το goal – goal betshop.gr στο1.74.
Αννόβερο - Χόφενχαϊμ: Περίεργο παιχνίδι. Το Αννόβερο έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του γερμανικού πρωταθλήματος. Έχει όμως και την 3η καλύτερη άμυνα στην έδρα του, με μόλις πέντε γκολ παθητικό, ενώ τα εννέα γκολ που έχει πετύχει είναι ικανοποιητικός αριθμός. Θα βρει απέναντί του μία ομάδα που έχει στόχο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και που προέρχεται από σούπερ εμφάνιση και εντός έδρας νίκη 4-0 επί της Λειψίας και που εκτός έδρας έχει συντελεστή γκολ 11-11! Η λογική λέει να παίξουμε το over 2.5 & goal – goal betshop.gr στο 1.94.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚA

RB Λειψία - Μάιντζ: Ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.39.
Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης: Θα το πάμε συντηρητικά, παίζοντας το goal – goal της betshop.gr στο 1.50.
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου: Παίζουμε το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 2.02.
Γκλάντμπαχ - Σάλκε: Θα προτιμήσουμε το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 2.04.
Κολωνία - Φράϊμπουργκ: Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 2.24.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Άουγκσμπουργκ - Χέρτα Βερολ.: Θα πάρουμε ένα όχι και τόσο μεγάλο ρίσκο και θα βάλουμε τα λεφτά μας στο 4.64 της betshop.gr για 1 & goal – goal.

Στουτγκάρδη - Λεβερκούζεν: Με συντελεστή 5-1-0 σε νίκες – ισοπαλίες – ήττες στην έδρα της η Στουτγκάρδη και γκολ 9-2, θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 3.17.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Αλαβές - Λας Πάλμας: Κι οι δυο αντίπαλοι βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, με την Πάλμας να έχει έναν βαθμό περισσότερο από την Αλαβές. Οι γηπεδούχοι έχουν τη χειρότερη επίθεση στα εντός έδρας παιχνίδια τους με μόλις τέσσερα γκολ ενεργητικό. Όμως, στα δυο τελευταία ματς έπαιξαν ωραία μπάλα και νίκησαν 3-0 στην έδρα της τη Χετάφε για το κύπελλο και την τελευταία αγωνιστική 3-2 μέσα στη Χιρόνα. Η Πάλμας στην τελευταία της έξοδο πήρε 2-2 από τη Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν, ενώ την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της νίκησε 1-0 την Μπέτις. Μακριά από την έδρα της έχει συντελεστή γκολ 5-15. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο under της betshop.gr στο 1.78.

Ντεπ. Λα Κορούνια - Λεγανές: Η Ντεπόρ βρίσκεται μόλις δυο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει πάση θυσία τη νίκη με τη Λεγανές να κάνει μέχρι τώρα αξιοπρόσεκτη πορεία και να χτυπάει στα ίσια την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Κι οι δυο ομάδες είναι σε καλή, σχετικά, κατάσταση με την Ντεπόρ να παίρνει ισοπαλία 2-2 στο Μπιλμπάο και μετά να νικάει 3-2 μέσα στη Λας Πάλμας για το κύπελλο, ενώ την τελευταία αγωνιστική έχασε φυσιολογικά 2-0 στη Σεβίλλη. Η Λεγανές μετά από ένα σερί τεσσάρων ηττών, όπου σημείωσε μόλις ένα γκολ, επανέκαμψε με δυο νίκες στην έδρα της. Πρώτα 1-0 τη Βαγιαδολίδ για το κύπελλο και την τελευταία αγωνιστική 3-1 τη Βιγιαρεάλ! Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.19.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Χετάφε - Έϊμπαρ: Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 2.01.
Βαλένθια - Θέλτα Βίγκο: Ο 1 & goal – goal πληρώνεται από την betshop.gr στο 3.04. Άφοβα.
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μάλαγα: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό δίνεται από την betshop.gr στο 2.10.

Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης: Το «ξερό» διπλό της betshop.gr στο 1.71 είναι μια χαρά.
Λεβάντε - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ποντάρουμε στο under της betshop.gr στο 1.65.
Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα: Θα παίξουμε το 2 & goal – goal της betshop.gr στο 2.83.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη: Ο 1 &  no goal δίνεται από την betshop.gr στο 3.13!
Εσπανιόλ - Xιρόνα: Ο 1 & goal – goal προσφέρεται από την betshop.gr στο 4.57!

ΙΤΑΛΙΑ

Τζένοα – Αταλάντα: Προσέχουμε πολύ την ιδιαιτερότητα του αγώνα αυτού. Η Τζένοα είναι χωρίς νίκη στην έδρα της, έχοντας σημειώσει δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες! Η Αταλάντα είναι δίχως νίκη μακριά από το Μπέργκαμο, με τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Κι οι δυο ομάδες είναι σε καταπληκτική κατάσταση, ωστόσο, με τη Τζένοα να έχει τρεις νίκες με 1-0 και μία ισοπαλία στην έδρα της 1-1 κόντρα στη Ρόμα στα τελευταία τέσσερα ματς. Η Αταλάντα έχει κατά σειρά: Νίκη 5-1 την Έβερτον στην Αγγλία, 1-0 την Μπενεβέντο στο Μπέργκαμο, ισοπαλία 1-1 εκτός με την Τορίνο και νίκη 1-0 επίσης στο Μπέργκαμο με τη Λυών. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.85.

Γιουβέντους – Ίντερ: Είναι το μεγάλο ντέρμπι, που μπορεί να κρίνει πολλά. Η Ίντερ είναι πρώτη με 39 βαθμούς, η Νάπολι έχει 38 κι η Γιουβέντους 37. Είναι και οι δυο σε εξαιρετική κατάσταση, με τη Γιουβέντους να δίνει σοβαρές εξετάσεις και να κερδίζει τη Νάπολι 1-0 μέσα στο «Σαν Πάολο» πριν από δυο αγωνιστικές. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, συμπεριλαμβανομένων και αυτών με Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό, δεν έχει δεχτεί γκολ. Η Ίντερ είναι αήττητη εκτός έδρας και διαθέτει την καλύτερη άμυνα με μόλις πέντε γκολ παθητικό. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & under 3.5 της betshop.gr στο 2.44.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Κάλιαρι – Σαμπντόρια: Ποντάρουμε στα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.94.
Nάπολι – Φιορεντίvα: Δεν είναι κακή ιδέα να προτιμήσουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 2.62.
Σπάλ – Βερόνα: Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.02.
Σασσούολο – Κροτόνε: Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.78.
Μίλαν – Μπολόνια: Δεν είναι τίποτα σίγουρο όταν μιλάμε για τη Μίλαν. Γι αυτό μας καλύπτει το goal – goal της betshop.gr στο 2.15.
Λάτσιο – Τορίνο: Θα προτιμήσουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 2.78.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Κίεβο – Ρόμα: Να νικήσει η Ρόμα και στα δυο ημίχρονα, δίνεται από την betshop.gr στο 4.45!
Ουντινέζε – Μπενεβέντο: Ο 1 & goal – goal της betshop.gr στο 3.29 είναι σούπερ απόδοση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης