Κάνει… λίφτινγκ στον Ολυμπιακό ο Λεμονής

Κάνει… λίφτινγκ στον Ολυμπιακό ο Λεμονής

Με πολλές αλλαγές σε σχέση με την πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στην Σπόρτινγκ αναμένεται να παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στην Κέρκυρα

Κάνει… λίφτινγκ στον Ολυμπιακό ο Λεμονής
Φρεσκάρει τον Ολυμπιακό ο Λεμονής. 

Με πολλές αλλαγές (από πέντε και πάνω) συγκριτικά με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα παραταχθούν οι Πειραιώτες στην αναμέτρηση της Κυριακής (26/11, 19:30) στην Κέρκυρα. Οι δύο από αυτές είναι πάνω-κάτω αναμενόμενες, καθώς πρόκειται για δύο παίκτες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο «Αλβαλάδε» επειδή δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα. 

Ο ένας είναι ο Σισέ που θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας και πιθανότατα θα έχει τον Ένχελς στο πλευρό του και ο άλλος ο Ανσαριφάρντ. Λογικά, ο Κούτρης θα παραμείνει στο αριστερό άκρο της άμυνας και δεξιά θα είναι ο Ελαμπντελαουί αντί του Φιγκέιρας που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και μάλλον έχει υποστεί τράβηγμα. Ο Οφόε, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 65’ αντί του Ταχτσίδη την Τετάρτη και σκόραρε, είναι καλύτερα και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Επιπλέον, από την αρχή αναμένεται να αγωνιστεί και ο Μάριν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρουν φανέλα βασικού και οι Μάρτινς-Ανδρούτσος φανέλα βασικού κόντρα στους «Φαίακες».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης