Ολυμπιακός: Μεγάλη απογοήτευση με Καρσελά, ενώ όλοι πλέον είναι υπό κρίση...

Ολυμπιακός: Μεγάλη απογοήτευση με Καρσελά, ενώ όλοι πλέον είναι υπό κρίση...

Ο Μεχντί Καρσελά ήρθε ως ο εξτρέμ που θα έκανε την διαφορά αλλά μέχρι στιγμής απογοητεύει, προβληματίζοντας τους ερυθρόλευκους. Άπαντες υπό κρίση στον Ολυμπιακό στο προσεχές διάστημα

Ολυμπιακός: Μεγάλη απογοήτευση με Καρσελά, ενώ όλοι πλέον είναι υπό κρίση...
Πάνω κάτω είναι γνωστοί οι παίκτες που έχουν... θέματα ακόμα και ενόψει Γενάρη. Άλλοι επειδή καιρό τώρα δεν υπολογίζονται όπως ο Μίλιτς (πολύ περισσότερο καθώς δεν μπαίνει καν αποστολές) ή ο Μάρτινς (που έχει πάρει κάποια ματς αλλά πάλι δεν υπολογίζεται τόσο) ή που δεν βρίσκουν τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελαν όπως ο Βούκοβιτς. Άλλοι επειδή το συμβόλαιό τους δεν είναι βέβαιο ότι θα ανανεωθεί όπως του Μποτία. Γενικά δεν είναι μικρός ο αριθμός.
 
Υπάρχουν και εκείνοι που έχουν απογοητεύσει με τις εμφανίσεις τους. Όπως είναι ο Εμενίκε όσο διάστημα έχει παίξει γιατί τον περισσότερο καιρό είναι off. Ή ο Καρσελά. Ο 28χρονος Βελγομαροκινός με το βαρύ βιογραφικό αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως ο φαντεζί εξτρέμ που θα μπορούσε να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό. Λίγους μήνες μετά είναι από τις πλέον ηχηρές απογοητεύσεις του ρόστερ του Ολυμπιακού. 

Είναι αλήθεια πως υπάρχουν και άλλες προσθήκες που δεν έχουν βγει, όμως με δεδομένες τις υψηλές απαιτήσεις που υπήρχαν από τον Καρσελά δεν έχει προσφέρει παρά ελάχιστα. 

Κλείσιμο
Ο Καρσελά έχει πάρει και χρόνο και αρκετές ευκαιρίες αλλά εκτός από κάποιες ημιτελείς ατομικές ενέργειες κάτι εξαιρετικό δεν έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα. Σε τέτοιον βαθμό που να έχει επιφέρει προβληματισμό στο Λιμάνι. Με αποκορύφωμα την εικόνα του στο Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός που ήταν βασικός αλλά είχε κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο και έγινε αλλαγή στο α' μέρος. Φέτος ο Καρσελά έχει 15 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ.
 
ΑΠΑΝΤΕΣ ΥΠΟ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
Στο προσεχές διάστημα άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα παραμένουν υπό κρίση. Αυτό ισχύει και για το τεχνικό επιτελείο αλλά και για τον κόουτς Λεμονή, του οποίους τις ευθύνες έχουμε καταγράψει για το Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός στα επόμενα ματς στο πρωτάθλημα θα πρέπει να είναι στο επίπεδο που πρέπει και να κλείσει θετικά τον α' γύρο. Διαφορετικά οι ήδη προβλεπόμενες αποχωρήσεις μπορεί να γίνουν περισσότερες.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης