Σεμπά: «Έχω συμβόλαιο όμως εάν βρεθεί κάτι καλό βλέπουμε»

Σεμπά: «Έχω συμβόλαιο όμως εάν βρεθεί κάτι καλό βλέπουμε»

Ο Σεμπά μίλησε στα πορτογαλικά media για την θητεία του στην Πορτογαλία, το Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός, το ελληνικό και το πορτογαλικό πρωτάθλημα αλλά και το μέλλον του

Σεμπά: «Έχω συμβόλαιο όμως εάν βρεθεί κάτι καλό βλέπουμε»
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Η ομάδα έκανε ένα αρκετά καλό ματς. Είχαμε ισορροπία και αμυνόμασταν καλά. Τα δύο γκολ που δεχθήκαμε προς το τέλος του α' μέρους τα έκαναν όλα δύσκολα. Μπορεί να συμβεί να μείνεις εκτός στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα έχουμε βελτιωθεί και είμαστε έναν πόντο από την κορυφή. Δεν είναι φυσιολογικό για εμάς όλο αυτό αλλά είμαστε πιο καλά και έχουμε αρχίσει να κερδίζουμε συνεχόμενα ματς στην Ευρώπη.
 
Πάντα παρακολουθώ το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Και στην Ελλάδα που είμαι. Η Σπόρτινγκ έχει δυναμώσει πολύ. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Υπάρχουν πολλά ματς μπροστά. Περιμένω και ελπίζω η Πόρτο να συνεχίσει μπροστά. Έχω περάσει από εκεί και νιώθω εκτίμηση για την ομάδα. Για τον Ολυμπιακό; Έχω συμβόλαιο με την ομάδα. Ελπίζω να κάνω ότι καλύτερο στην συνέχεια. Εάν βρεθεί κάτι καλό για μένα και την ομάδα βλέπουμε...».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης