Βαλέριος Λεωνίδης για την κηδεία Σουλεϊμάνογλου: Πήγα να χαιρετήσω τον φίλο μου

Βαλέριος Λεωνίδης για την κηδεία Σουλεϊμάνογλου: Πήγα να χαιρετήσω τον φίλο μου

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, αλλά και ο ίδιος ο Ολυμπιονίκης, διαψεύδουν τα περί ΕΔΕ για την παρουσία του στην κηδεία του Τούρκου αρσιβαρίστα

Βαλέριος Λεωνίδης για την κηδεία Σουλεϊμάνογλου: Πήγα να χαιρετήσω τον φίλο μου
Διέψευσε κατηγορηματικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Σπύρος Πολλάτος, πως διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για την παρουσία του Βαλέριου Λεωνίδη στην κηδεία του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου στην Τουρκία, την Κυριακή.

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας και ο αργυρός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα, αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, διέψευσε πως υπήρξε οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπηρεσία του.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο Λεωνίδης έδωσε απάντηση και σε όσους αντέδρασαν στο γεγονός πως έσκυψε να φιλήσει το φέρετρο του Σουλεϊμάνογλου, το οποίο ήταν καλυμμένο με την τουρκική σημαία.

Κλείσιμο
«Είναι απλό το γιατί τον τίμησα έτσι τον Ναΐμ. Ήταν τιμή μου να βρεθώ εκεί και να χαιρετήσω τον φίλο μου. Δεν με απασχολούν τα κακόβουλα σχόλια. Για μένα ήταν απλά ο φίλος μου και δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι σπουδαίο. Πήγα να χαιρετήσω έναν άνθρωπο που εκτιμούσα και σεβόμουν. Είμαστε άνθρωποι πάνω απ' όλα» τόνισε. 

Η πληροφορία πως το ΓΕΝ διέταξε ΕΔΕ για τον Βαλέριο Λεωνίδη δημοσιοποιήθηκε το πρωί σε εκπομπή του «Ε», την οποία επιβεβαίωσε τηλεφωνικά και ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών, Χρήστος Ιακώβου: «Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα ο στρατός τον κάλεσε σε ΕΔΕ. Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί έφυγε χωρίς να πάρει άδεια από τον στρατό. Εντάξει, μπορεί μέσα στη βιασύνη του να μην πήρε τηλέφωνο τον διοικητή του».

Ωστόσο, ΓΕΝ και Λεωνίδης διέψευσαν πως κινήθηκε διαδικασία ΕΔΕ για την παρουσία του αργυρού Ολυμπιονίκη στην κηδεία του «Ηρακλή τσέπης», με τον οποίον στα ταπί ήταν αντίπαλος και εκτός αγωνιστικών χώρων στενός φίλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης