«Τεράστια συγγνώμη» ζητά τώρα ο Χιμένεθ για το μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς του ΠΑΟ

«Τεράστια συγγνώμη» ζητά τώρα ο Χιμένεθ για το μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς του ΠΑΟ

«Σέβομαι τον Παναθηναϊκό, αντέδρασα προς έναν οπαδό που με έβριζε στα ιταλικά από την αρχή του αγώνα»,τόνισε σε δήλωσή του τη Δευτέρα

«Τεράστια συγγνώμη» ζητά τώρα ο Χιμένεθ για το μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς του ΠΑΟ
Τη μεταμέλειά του για τη χειρονομία του προς την εξέδρα εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ. 

Ο προπονητής της ΑΕΚ απέδωσε την αντίδρασή του σε έναν οπαδό που τον έβριζε στα ιταλικά και απολογήθηκε προς την ομάδα του, αλλά και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τον οποίο ξεκαθάρισε πως σέβεται. 

Αναλυτικά η δήλωση του Μανόλο Χιμένεθ: 

Κλείσιμο
«Βρίσκομαι πολλά χρόνια στα γήπεδα και καταλαβαίνω απόλυτα ότι δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία για τη συμπεριφορά μου στο χθεσινό αγώνα. Καταλαβαίνω απόλυτα και όσους έχουν σπεύσει να με καταδικάσουν. Σε όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής και προπονητικής μου καριέρας ποτέ δεν κρύφτηκα και ουδέποτε αρνήθηκα να αναλάβω τις ευθύνες μου. 

Είμαι ειλικρινά μεταμελημένος και οφείλω μια μεγάλη συγγνώμη πρώτα απ’ όλα απέναντι στην ομάδα μου, η ιστορία και το ήθος της οποίας δεν συνάδουν με τέτοιες συμπεριφορές. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλλω τον κόσμο του Παναθηναϊκού, απεναντίας τους σέβομαι απόλυτα, όπως και την ομάδα τους, και η άσχημη αντίδρασή μου είχε να κάνει με έναν συγκεκριμένο οπαδό, ο οποίος από την αρχή του αγώνα με έβριζε στα ιταλικά πίσω από τον πάγκο μου. 

Ούτε αυτό όμως μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία ή ελαφρυντικό για εμένα. Για μια ακόμα φορά ζητάω συγγνώμη από όλους όσους πρόσβαλα με την συμπεριφορά μου».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης