Αργεντινή - Νιγηρία 2-4: Απίθανη ανατροπή των "μαύρων αετών"

Αργεντινή - Νιγηρία 2-4: Απίθανη ανατροπή των "μαύρων αετών"

Η Αργεντινή, χωρίς τον Μέσι, προηγήθηκε με 2-0 της Νιγηρίας, αλλά ηττήθηκε με 4-2 στο φιλικό που διεξήχθη στη Ρωσία

Αργεντινή - Νιγηρία 2-4: Απίθανη ανατροπή των "μαύρων αετών"
Η Αργεντινή είχε αντιμετωπίσει την Ρωσία σε φιλικό στη Μόσχα και είπε να μείνει στη χώρα και για το δεύτερο φιλικό με τη Νιγηρία, που διεξήχθη στο Κρασνοντάρ. Με τον Μέσι να έχει λάβει άδεια να επιστρέψει στη Βαρκελώνη, οι παίκτες του Σαμπάολι προηγήθηκαν με 2-0 στο 36’, αλλά είδαν τους Αφρικανούς να κάνουν την ανατροπή και να φτάνουν σε μεγάλη νίκη με 4-2.

Στο 27’ έγινε η απίστευτη φάση για το 1-0, όταν ο κίπερ Ακπέγι έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής, κάνοντας απίθανη γκάφα, με τον Μπανέγα να σκοράρει από το φάουλ. Το 2-0 ήρθε με τον Αγουέρο, που έγραψε ιστορία καθώς ξεπέρασε τον Κρέσπο και είναι ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής, στο 36’, αλλά ο Ιχεανάτσο μείωσε στο 44’ για το 2-1. Και στην επανάληψη ήρθε η κατάρρευση των παικτών του Σαμπάολι, με τους Ιβόμπι (52’, 73’) και Ιβόντου (54’) να κάνουν το τελικό 2-4 για τη μεγάλη νίκη της Νιγηρίας.

Αργεντινή (Χόρχε Σαμπάολι):
Κλείσιμο
Μαρκεσίν, Μασεράνο, Οταμέντι, Πετσέγια (80’ Ινσούα), Πέρες, Ντι Μαρία (76’ Ριγκόνι), Μπανέγα, Λο Σέλσο (58’ Γκόμες), Ντιμπάλα (63’ Μπελούτσι), Αγουέρο (46’ Μπενεντέτο), Παβόν (77’ Περότι)
Νιγηρία (Γκέρνοτ Ρορ):
Ακπέγι (46’ Ουτζόχο), Μπαλογκούν (61’ Ομέρουο), Τρόοστ-Εκόνγκ, Αΐνα (46’ Ιντόβου), Σέχου (46’ Εμπουέχι), Αβαζίεμ, Μίκελ, Ογκού, Ιβόμπι (87’ Καγιόντε), Ντιντί, Ιχεανάτσο (70’ Μουσά).



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης