ΑΕΚ: Ζήτησε συγνώμη ο Βράνιες από προπονητή και συμπαίκτες!

ΑΕΚ: Ζήτησε συγνώμη ο Βράνιες από προπονητή και συμπαίκτες!

Όπως αναμενόταν ο διεθνής Βόσνιος απολογήθηκε στο γραφείο του Ισπανού τεχνικού, έδειξε ειλικρινή μεταμέλεια, ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ και το θέμα τέλειωσε...

ΑΕΚ: Ζήτησε συγνώμη ο Βράνιες από προπονητή και συμπαίκτες!
Η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και παρά το γεγονός ότι έρχεται σημαντικό ματς για την Ένωση στην Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, το μεγάλο ενδιαφέρον στο αποψινό come back των «κιτρινόμαυρων» στο προπονητικό κέντρο αφορούσε τον Όγκνιεν Βράνιες, το θέμα του οποίου μονοπώλησε το ρεπορτάζ της ομάδας μετά την ακραία και λανθασμένη αντίδρασή του στο φιλικό ματς στα Σπάτα με αντίπαλο την Τσουκαρίτσκι.

Ο διεθνής Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ με το που έφτασε στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα κατευθύνθηκε στο γραφείο του προπονητή. Σκοπός του ήταν να βάλει τέλος στο όλο θέμα. Η αλήθεια είναι πως ο Βράνιες έδειξε να 'χει καταλάβει το λάθος του, ζήτησε συγνώμη από τον Χιμένεθ και τους συνεργάτες του και υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να συμβεί από τον ίδιο κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Η αλήθεια είναι πως από τον Ισπανό τεχνικό δύσκολα θα 'χει κι άλλη ευκαιρία αν υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον. Αυτό του έδωσε να καταλάβει ο Σεβιγιάνος τεχνικός και μάλιστα σε απόλυτο βαθμό στο τετ α τετ που είχαν οι δυο τους. Ο προπονητής της ΑΕΚ εξήγησε στον ποδοσφαιριστή του πως δεν έχει πρόβλημα κανένα, δέχεται απόλυτα τη συγνώμη του και για εκείνον δεν υπάρχει καμία διάθεση να υπάρξει συνέχεια. Όμως του εξήγησε (και του το έκανε ξεκάθαρο) ότι δεν θα έχει άλλη ευκαιρία...

Κλείσιμο
Στη συνέχεια ο Βόσνιος στόπερ πήγε στα αποδυτήρια, περίμενε να φτάσουν όλοι οι συμπαίκτες του σε αυτά και ζήτησε συγνώμη απ' όλους για τη συμπεριφορά του την ημέρα της διεξαγωγής του φιλικού με την σερβική ομάδα. Το θέμα θεωρείται δεδομένα λήξαν και για την ομάδα που συντάχθηκε απόλυτα με τον Μανόλο Χιμένεθ στο συγκεκριμένο ζήτημα το οποίο εννοείται πως το διαχειρίστηκε αποκλειστικά εκείνος.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης