Τότεναμ-Ρεάλ Μαδρίτης 3-1: Οι «πετεινοί» δάγκωσαν την Βασίλισσα

Τότεναμ-Ρεάλ Μαδρίτης 3-1: Οι «πετεινοί» δάγκωσαν την Βασίλισσα

Εκπληκτική παράσταση από την Τότεναμ που με πρωταγωνιστή τον Ντέλε Άλι έκανε πάρτι στο Γουέμπλεϊ – Τεράστιος ΑΠΟΕΛ πήρε ισοπαλία στην έδρα της Ντόρτμουντ – Ματσάρα στη Νάπολη με την Σίτι να κερδίζει 4-2 – Σπουδαίες νίκες για Λίβερπουλ, Σεβίλλη, Πόρτο

Τότεναμ-Ρεάλ Μαδρίτης 3-1: Οι «πετεινοί» δάγκωσαν την Βασίλισσα
Μία ακόμη μαγική βραδιά ολοκληρώθηκε με το Champions League να δικαιώνει τη φήμη του καθώς το θέαμα και σήμερα ήταν συγκλονιστικό.

Τα δύο ντέρμπι της ημέρας ήταν καταπληκτικά με την Τότεναμ να απειλεί την Ρεάλ με συντριβή (προηγήθηκε με 3-0), ενώ Νάπολι και Σίτι προσέφεραν μια μοναδική παράσταση με τους "πολίτες" να επικρατούν τελικά με 4-2 στον "Σαν Πάολο".

Μεγάλη βραδιά, μεγάλο αποτέλεσμα για τον ΑΠΟΕΛ που πήρε ισοπαλία στην έδρα της Ντόρτμουντ κι απείλησε με ιστορικό διπλό, ενώ Λίβερπουλ, Σεβίλλη και Πόρτο πήραν καθοριστικές νίκες στη μάχη της πρόκρισης με την Σαχτάρ (μετά την ήττα της Νάπολι) να την αγκαλιάζει...

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των ομίλων:
5ος όμιλος
Σεβίλλη - Σπαρτάκ Μόσχας 2-1 (30’ Λανγκλέ, 59’ Μπανένγκα – 78’ Ζε Λουίς)
Κλείσιμο

Την θετική παρουσία της στην κορυφαία διοργάνωση συνέχισε η ομάδα του Εντουάρδο Μπερίσο, που πήρε ρεβάνς για την πεντάρα στην Μόσχα, αν και επικράτησε μόλις με 2-1 της Σπαρτάκ. Οι Ανδαλουσιάνοι ξεπέρασαν έτσι την αντιπαλό τους, βρίσκονται στη δεύτερη θέση του Group και περιμένουν πλέον την Λίβερπουλ στο Sanchez Pizjuan την επόμενη αγωνιστική.

Η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ στο 30' με κεφαλιά του Λενγκλέ ύστερα από σέντρα του Εβερ Μπανέγα, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη, οι Ανδαλουσιάνοι πήραν καθαρό προβάδισμα νίκης χάρη στην εξαιρετική ντρίμπλα και το... τέλειο αριστερό σουτ του Μπανέγα και έτσι η μείωση του σκορ από τον Ζε Λουίς στο 78' για το τελικό 2-1 δεν τους πείραξε καθόλου.

Σεβίλλη (Εντουάρδο Μπερίσο): Ρίκο, Μερκάδο (83' Κορτσιά), Κιέρ, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Πισάρο, Ενζονζί, Νολίτο, Μπανέγα (77' Κρον-Ντέλι), Σαράμπια (74' Νάβας), Μπεν Γεντέρ.
Σπαρτάκ Μόσχας (Πάουλο Φονσέκα): Σέλιχοβ, Γιέσινκο (79' Πέτκοβιτς), Τάσκι, Τζίκια, Κομπάροβ, Φερνάντο, Γκλουσακόβ, Πάσαλιτς (57' Ποπόβ), Προμές, Μελγαρέχο (72' Ζε Λουίς), Λουίζ Αντριάνο.

Λίβερπουλ - Μάριμπορ 3-0 (49’ Σαλάχ, 64’ Καν, 90’ Στάριτζ)


Υστερα από το 0-7 στην Σλοβενία, οι περισσότεροι περίμεναν νέα βροχή γκολ στο Anfield, όμως η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ έκανε τη δουλειά σβηστά. Οι Reds, που έχασαν πέναλτι με τον Μίλνερ, σκόραραν με τους Σαλάχ, Τσαν, Στάριτζ και αφού έφτασαν του οκτώ βαθμούς πέρασαν στην πρώτη θέση του ομίλου. Πλέον, η Λίβερπουλ ξέρει ότι με νίκη κόντρα στην Σεβίλλη την επόμενη αγωνιστική καθαρίζει την πρώτη θέση, ενώ χρειάζεται μία νίκη για να περάσει στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων.

Υστερα από ένα πρώτο μέρος το οποίο έχουν ήδη ξεχάσει όλοι, η επανάληψη μπήκε αμέσως με δράση. Στο 53΄ο Φιρμίνο έκανε τρομερό τακουνάκι και πήρε πέναλτι αλλά ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε την εκτέλεση του Μίλνερ. Το σκορ παρόλα αυτά δεν άργησε να ανοίξει και στο 49' μετά τη σέντρα του Αλεξάντερ-Αρνολντ ο Σαλάχ πέτυχε το τέταρτο γκολ του σε τέσσερις αγώνες στον όμιλο (1-0). Στο 64' ο Μίλνερ πήρε λίγο από το αίμα του πίσω με την ασίστ στον Τσαν για το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90' ο Στάριτζ με σουτ από κοντά μετά τη σέντρα του Μορένο.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Κάριους, Αρνολντ, Μάτιπ, Κλάβαν, Μορένο, Μίλνερ, Τσαν, Βαϊνάλντουμ (17' Χέντερσον), Τσάμπερλεϊν, Σαλάχ (74' Στάριτζ), Φιρμίνο (85' Γκρούιτς).
Μάριμπορ (Ντάρκο Μίλανιτς): Χαντάνοβιτς, Μίλετς, Ραϊτσεβιτς, Σούλερ, Βίλερ, Μπιλόνγκ, Κάμπχα, Πίχλερ, Αχμέντι (81' Χότιτς), Μπόχαρ (69' Μπάιντε), Μεσάνοβιτς (59' Ταβάρες).

Βαθμολογία
1. Λίβερπουλ 8 (13-3)
2. Σεβίλλη 7 (8-8)
3. Σπαρτάκ Μόσχας 5 (8-5)
4. Μάριμπορ 1 (1-14)

6ος όμιλος
Νάπολι - Μάντσεστερ Σίτι 2-3 (21’ Ινσίνιε, 62’ πεν. Ζορζίνιο – 34’ Οταμέντι, 48’ Στόουνς, 69’ Αγουέρο, 90’ Στέρλινγκ)


Ολη η Ευρώπη ήξερε ότι στον ιταλικό νότο θα γινόταν ματσάρα και οι προσδοκίες δικαιώθηκαν. Νάπολι και Σίτι πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, είχαν από ένα δοκάρι, έπαιξαν για τη νίκη και τελικά αυτοί που την πήραν οι Αγγλοι, για τους οποίους έγραψε ιστορία ο Σέρχιο Αγουέρο. Με το σκορ στο 2-2, ο Αργεντίνος έκανε το 2-3 με το 178ο γκολ ως Citizen και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, πανηγυρίζοντας το γκολ στο γήπεδο όπου έκανε πράγματα και θαύματα ο πρώην πεθερός του, Ντιέγκο Μαραντόνα! Στο -6 από την 2η θέση πλέον οι Παρτενοπέι, οι οποίοι βλέπουν μπροστά τους το... Europa League.

Η Νάπολι μπήκε στο ματς όπως η Σίτι πριν δύο εβδομάδες. Φουριόζα δηλαδή, με στόχο το γρήγορο γκολ. Οι Παρτενοπέι έκαναν το παιχνίδι τους, πίεζαν συνεχώς και τελικά δικαιώθηκαν στο 21', όταν οι Ινσίνιε-Μέρτενς συνδυάστηκαν τέλεια και ο πρώτος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είχε αυτό που ήθελε και όλα έδειχναν να πάνε καλά, μέχρι που στράβωσαν... Στο 31' ο Γκουλάμ αποχώρησε λόγω μυικού τραυματισμού, στο 34' η Σίτι ισοφάρισε με την κεφαλιά του Οταμέντι (1-1) μετά την σέντρα του Γκουντογκάν και στο 39' οι Αγγλοι θα μπορούσαν να πάρουν και το προβάδισμα αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι από την κεφαλιά του Στόουνς.

Στο δοκάρι πήγε και στο 48' στη νέα κεφαλιά του Αγγλου αμυντικού αλλά αυτή τη φορά έσκασε μέσα από τη γραμμή και η ομάδα του Γκουαρντιόλα μπήκε μπροστά (1-2), για να αντιδράσει σωστά η Νάπολι και να αγγίξει την ισοφάριση με το οριζόντιο δοκάρι του Ινσίνιε στο 56'. Το 2-2, τελικά, έγινε λίγα λεπτά μετά, στο 62', με το πέναλτι του Ζορζίνιο μετά το μαρκάρισμα του Σανέ στον Αλμπιόλ, σε ένα τρελό ματς με ρυθμό, μπάλα, ευκαιρίες και νέο γκολ στο 69', όταν ο Σανέ έφυγε σφαίρα στην αντεπίθεση και τελικά η μπάλα κατέληξε στον Αγουέρο για το 2-3! Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι προσπάθησε να ανασυνταχθεί ξανά για να πάρει έστω τον βαθμό, αλλά η Σίτι είχε τον τρόπο της για να παγώσει τον ρυθμό και στο 92' έφτασε και σε 4ο γκολ με τον Στέρλινγκ (2-4)!   

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ (31' Μάτζιο), Αλαν (75' Ρογκ), Ζορζίνιο (82' Ουνάς), Χάμσικ, Καγιεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε.
Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Εντερσον, Ντανίλο, Στόουνς, Οταμέντι, Ντελφ, Ντε Μπρόινε, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν (71' Ν. Σίλβα), Στέρλινγκ, Αγουέρο (75' Μ. Σίλβα), Σανέ (90' Γκαμπριέλ Ζεσούς).


Σαχτάρ - Φέγενοορντ 3-1 (13’ Φερέιρα, 17’, 68’ Μάρλος – 12’ Γιόργκενσεν)

Η Σαχτάρ είχε κερδίσει με 2-1 στην Ολλανδία και απέδειξε την ανωτερότητά της επί της Φέγενορντ και εντός έδρας στο ουδέτερο Χάρκοβο. Το παιχνίδι ήταν... καρμπόν με εκείνο στο Ρότερνταμ. Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν από νωρίς, αλλά κατέρρευσαν πολύ γρήγορα αμυντικά για να αποκλειστούν από τη συνέχεια, μένοντας στον πάτο με μηδέν βαθμούς.

Το πρώτο γκολ ήρθε μόλις στο 12’. Ο Μπερχάους έκανε εκπληκτική προσπάθεια και έβγαλε τη σέντρα για να κάνει ο Γιόργκενσεν το 0-1 με κεφαλιά. Η απάντηση της Σαχτάρ ήταν άμεση. Στο 14’ ύστερα από φάση διαρκείας ο φορμαρισμένος Φερέιρα έφερε το ματς στα ίσα, πριν ο Μάρλος κάνει την ανατροπή ύστερα από λάθος στην άμυνα της Φέγενορντ στο 17’ με υπέροχο πλασέ. Οι Ουκρανοί πήραν τα πάνω τους, ήταν καλύτεροι μέχρι το τέλος, είχαν τον έλεγχο και τελείωσαν τα πάντα στο 68’, όταν ο Μάρλος με πανέμορφο πλασέ έκανε το τελικό 3-1. Η Σαχτάρ, λοιπόν, βρίσκεται στο +6 από τη Νάπολι και θα ταξιδέψει στην Ιταλία, έχοντας κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 2-1.

Σαχτάρ (Πάουλο Φονσέκα): Πιάτοβ, Μπουτκό, Χοτσολάβα, Ορντέτς, Ισμαΐλι, Φρεντ, Στεπανένκο, Μπερνάρντ (72’ Άλαν Πάτρικ), Μάρλος, Τάισον, Φερέιρα (89’ Ντεντίνιο)
Φέγενορντ (Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ): Τζόουνς, Νιούκοουπ, Στ. Γιούστε, Τάπια (72’ Ντάικς), Χαπς, Βιλένα, Ελ Αχμάντι, Αμραμπατ, Μπέρχαους, Γιόργκενσεν (80’ Λάρσον), Μποέτιους



Βαθμολογία
1. Μάντσεστερ Σίτι 12 (12-3)
2. Σαχτάρ 9 (7-5)
3. Νάπολι 3 (7-9)
4. Φέγενοορντ 0 (3-12)

7ος όμιλος
Μπεσίκτας - Μονακό 1-1 (54' πεν. Τοσούν - 45' Λόπες)


Στον πιο ισορροπημένο, βάσει ονομάτων, όμιλο του Champions League, η Μπεσίκτας είχε ξεκινήσει με 3x3 και η ισοπαλία με τους Μονεγάσκους δεν την χαλά καθόλου. Οι Τούρκοι έφτασαν τους δέκα βαθμούς και παραμένουν το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά καθώς αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ ήταν πολύ ικανοποημένη με το τελικό 1-1. Αντίθετα, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, που πέρυσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης, είναι εξαιρετικά πιθανό να μην συνεχίσει ούτε στο Europa League.

Το σκορ για την Μονακό άνοιξε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ρόνι Λόπες με εξαιρετικό αριστερό σουτ με φάλτσο εκτός περιοχής (0-1). Νωρίς στην επανάληψη ο Ζόρζε 'έφαγε' την ντρίμπλα του Ρικάρντο Κουαρέσμα και υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τοσούν για το 1-1. Η Μπεσίκτας έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για το γκολ της νίκης έξι λεπτά αργότερα, όταν ο Ταλίσκα έκανε όμορφη ενέργεια και έδωσε στον Κουαρέσμα αλλά ο Πορτογάλος δεν βρήκε στόχο.

Μπεσίκτας (Σενιόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Αντριάνο, Τόσιτς (69' Μεδέλ), Πέπε, Γκιονούλ, Κουαρέσμα, Χάτσινσον (83' Ταλίσκα), Αρσλάν, Οζιακούπ, Μπάμπελ, Τοσούν.
Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Ράτζι, Γκλικ, Ζέμερσον, Ζόρζε, Μουτίνιο, Λεμάρ (25' Γιόβετιτς), Ρόνι Λόπες (85' Ντιακαμπί), Φαμπίνιο, Τιέλεμανς (74' Καρίγιο), Κεϊτά Μπαλντέ.

Πόρτο - Λειψία 3-1 (13’ Ερέρα, 61’ Περέιρα Ν., 90’ Περέιρα Μ. – 48’ Βέρνερ)

Η Πόρτο πήρε πολύ σημαντική νίκη επί της Λειψίας και, μάλιστα, κατάφερε να καλύψει τη διαφορά του ενός γκολ, με το οποίο είχε ηττηθεί στην Γερμανία, για να πάρει προβάδισμα σε πιθανή ισοβαθμία με τους Γερμανούς, που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 13’ με τον Ερέρα. Έπρεπε να μπει ο Βέρνερ στο ματς με το ξεκίνημα της επανάληψης για να ξαναμπούν στο παιχνίδι οι Ταύροι, με τον Γερμανό διεθνή επιθετικό να μειώνει στο 48’ με υπέροχο πλασέ. Δεν ήταν, όμως, η μέρα της Λειψίας, με τον Ντανίλο να κάνει το 2-1 με κεφαλιά στο 61’. Ο ρυθμός άνοιξε στη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την ισοφάριση, πριν ο Περέιρα κάνει το τελικό 3-1 στο 3’ των καθυστερήσεων!

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Σα, Ρ. Περέιρα, Φελίπε, Μαρκάνο, Αλεξ Τέλες, Κορόνα (72’ Περέιρα), Ντανίλο, Ερέρα, Μπραχίμι (89’ Ρέγιες), Μαρέγκα (13’ Αντρέ Αντρέ), Αμπουμπακάρ
Λειψία (Ράφαελ Χάζενχουτλ): Γκουλάσι, Μπερνάρντο, Ορμπαν, Ουπαμεκανό, Χάλστενμπεργκ (46’ Κλόστερμαν), Καμπλ, Κεϊτά, Ζάμπιτσερ, Φόρσμπεργκ, Ογκουστέν (75’ Πόουλσεν), Μπρούμα (46’ Βέρνερ)



Βαθμολογία
1. Μπεσίκτας 10 (8-3)
2. Πόρτο 6 (9-7)
3. Λειψία 4 (5-8)
4. Μονακό 2 (3-7)

8ος όμιλος
Ντόρτμουντ - ΑΠΟΕΛ 1-1 (29’ Γκερέρο – 51’ Ποτέ)


Η διοίκηση δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Δώνη, ο Ελληνας τεχνικός προχώρησε σε αλλαγές σε πρόσωπα, σύστημα (5-3-2) και ο ΑΠΟΕΛ έκανε σούπερ εμφάνιση στη Βεστφαλία. Η Ντόρτμουντ μπήκε δυνατά στο ματς και ειδικά στο πρώτο τέταρτο ήταν καταιγιστική, χάνοντας ευκαιρίες με τους Καγκάβα, Ομπαμεγιάνγκ και Πούλισιτς. 

Στο 14ο λεπτό ο Παπασταθόπουλος βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ, αλλά την προβολή του έδιωξε ο Πέρεθ. Στο 29΄ ήρθε το γκολ, ο Καγκάβα έκανε την κάθετη μπαλιά και ο Γκερέιρο με πλασέ πέτυχε το 1-0. Ο Δώνης άλλαξε το σύστημα σε 4-2-3-1, οι Κύπριοι αντέδρασαν και στο 41' είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία, αλλά ο Φιλίπ πρόλαβε τον Αλεξάνδρου.

Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΑΠΟΕΛ στην επανάληψη! Στο 51΄ο Αλωνεύτης έκανε τη σέντρα, ο Καρλάο μοίρασε στον Ποτέ και ο τελευταίος με ιδανικό γύρισμα διαμόρφωσε το 1-1. Η Ντόρτμουντ, πίεσε και έχασε καλές ευκαιρίες να σκοράρει. Στο 63' ο Ζαχίντ έδιωξε στη γραμμή την κεφαλιά του Τοπράκ, ενώ στο 77' η κεφαλιά του Ομπαμεγιάνγκ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 89' λίγο έλειψε ο ΑΠΟΕΛ να... ξαναπαγώσει το γήπεδο, ο Βούρος έκανε το γύρισμα, αλλά ο Παπασταθόπουλος έδιωξε σωτήρια πριν τον Ντε Καμάργκο!

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Μπάρτρα, Γκερέιρο (72′ Σμέλτσερ), Παπασταθόπουλος, Τόπρακ (87′ Σιούρλε), Φιλίπ (65′ Γιαρμολένκο), Βάιγκλ, Καγκάβα, Γκέτσε, Πούλισιτς, Ομπαμεγιάνγκ.
ΑΠΟΕΛ: Πέρεθ, Ρουέδα, Μερκής, Καρλάο, Βούρος, Αλεξάνδρου (46′ Σαλάι), Μοράις, Βινίσιους, Ζαχίντ, Αλωνεύτης (80′ Φαρίας), Ποτέ (74′ Ντε Καμάργκο).



Τότεναμ - Ρεάλ 3-1 (27’, 56’ Ντέλε Άλι, 65’ Έρικσεν – 80’ Ρονάλντο)

Στο «Γουέμπλεϊ» δεν είχε ξαναβρεθεί. Θα ευχόταν να μην το είχε κάνει ποτέ. Η Ρεάλ το επισκέφτηκε ως δις πρωταθλήτρια και αποχώρησε πιο ταπεινωμένη από κάθε άλλη φορά στην πρόσφατη ιστορία της στο θεσμό. Η Τότεναμ έπαιξε μαζί της όπως η γάτα με το ποντίκι, την καθάρισε 3-1, της έκλεψε την 1η θέση στον όμιλο και την άφησε να αναζητά τρόπο να γλύψει τις πάρα πολλές πληγές που έχουν ανοίξει μετά και το -8 από την κορυφή της La Liga.

Οι Μαδριλένοι τα έκαναν όλα λάθος στο Λονδίνο, αλλά στάθηκαν άτυχοι και σε ορισμένες τελικές προσπάθειες. Η άμυνά τους όμως ειδικά, παίζοντας ψηλά, πληγώθηκε ανεπανόρθωτα. Στο 27' ήρθε το πρώτο, με τον Τρίπιερ στο ξεκίνημα της φάσης να είναι οφσάιντ, ενώ στη συνέχεια πέρασε παράλληλη στον Ντέλι Αλι. Ο ίδιος ήταν που έβαλε και το δεύτερο (56') έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και το σουτ του ν' αλλάζει πορεία στον Σέρχιο Ράμος και να ξεγελάει τον Κασίγια.

Και σα να μην έφταναν αυτά. Με την ομάδα όλη μπροστά, η Ρεάλ δέχτηκε και τρίτο. Με τρεις μπαλιές στην αντεπίθεση ο Κέιν κέρασε τον Ερικσεν που πλάσαρε στο τετ α τετ. Η Βασίλισσα δεν είχε βρεθεί με τρία γκολ στην πλάτη σε αγώνα Champions League από το 2005 και τη Λυών. Στο 80' μείωσε ο Κριστιάνο με κοντινό σουτ, αλλά ήταν πλέον αργά. Η Τότεναμ πέτυχε τη σπουδαιότερη νίκη της στο θεσμό και έχει το πάνω χέρι για την 1η θέση. Η προβληματική Ρεάλ γνώρισε την πρώτη ήττα σε όμιλο έπειτα από τέσσερα χρόνια.

* Ο Κριστιάνο έχει σκοράρει πλέον σε 50 γήπεδα στο Champions League και 10 φορές κόντρα στην Τότεναμ, όσα σε καμία άλλη αγγλική ομάδα!

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γιορίς, Αλντερβάιρελντ (24' Σισοκό), Σάντσες, Βερτόνχεν, Τρίπιερ, Ντάιερ, Γουίνκς (66' Ντεμπελέ), Ντέιβις, Ντέλε Αλι, Ερικσεν, Κέιν (79' Γιορέντε)
Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κασίγια - Ασράφ, Νάτσο, Σ. Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (81' Τεό Ερνάντεθ), Καζεμίρο, Κρόος, Ισκο (74' Μπόρχα Μαγιοράλ), Μπενζεμά (74' Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο.

Βαθμολογία
1. Τότεναμ 10 (10-3)
1. Ρεάλ 7 (8-5)
3. Ντόρτμουντ 2 (4-8)
4. ΑΠΟΕΛ 2 (2-8)

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τρίτης και οι βαθμολογίες
1ος όμιλος
Βασιλεία - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-2 (32' Τζούφι -65' Ντζαγκόεφ, 79' Βέρνμπλουμ)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπενφίκα 2-0 (45' αυτ. Σβιλάρ, 78’ πεν. Μπλιντ)
Βαθμολογία
1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 12 (10-1)
2. Βασιλεία 6 (8-5)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 6 (5-8)
4. Μπενφίκα 0 (1-10)
 
2ος όμιλος
Παρί Σεν-Ζερμέν - Άντερλεχτ 5-0 (30' Βεράτι, 45' Νεϊμάρ, 52', 72’, 78 Κουρζαβά)
Σέλτικ - Μπάγερν 1-2 (73' ΜακΓκρέγκορ - 22' Κομάν, 78’ Μαρτίνεθ)
Βαθμολογία
1. Παρί Σεν-Ζερμέν 12 (17-0)
2. Μπάγερν 9 (8-4)
3. Σέλτικ 3 (4-10)
4. Άντερλεχτ 0 (0-15)
 
3ος όμιλος
Ατλέτικο - Καραμπάχ 1-1 (56’ Τόμας – 40’ Μίτσελ)
Ρόμα - Τσέλσι 3-0 (1', 36' Ελ Σαραουί, 63' Περότι)
Βαθμολογία
1. Ρόμα 8 (8-4)
2. Τσέλσι 7 (11-7)
3. Ατλέτικο 3 (2-3)
4. Καραμπάχ 2 (2-9)
 
4ος όμιλος
Σπόρτινγκ - Γιουβέντους 1-0 (20' Μπρούνο Σέζαρ – 79’ Ιγουαΐν)
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 0-0
Βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 10 (7-1)
2. Γιουβέντους 7 (5-5)
3. Σπόρτινγκ 4 (5-6)
4. Ολυμπιακός 1 (3-8)
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης