Ξανά «παρών» στη μάχη του πρωταθλητή ο Ολυμπιακός

Ξανά «παρών» στη μάχη του πρωταθλητή ο Ολυμπιακός

Δυναμικά στη μάχη του πρωταθλήματος επέστρεψε ο Ολυμπιακός και μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ κατάφερε μέσα σε τρεις εβδομάδες να βρεθεί από την καταστροφή μια ανάσα από την κορυφή

Ξανά «παρών» στη μάχη του πρωταθλητή ο Ολυμπιακός
Κυριακή 1 Οκτωβρίου: Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα-σοκ από τον Ατρόμητο κινδυνεύει να βρεθεί στο -8 από την κορυφή με νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα στην Τρίπολη βλέποντας από πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν να απομακρύνεται ο τίτλος. 

Κυριακή 22 Οκτωβρίου: Ο Ολυμπιακός νικά τον ΠΑΟΚ 1-0, τον πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και στη χειρότερη περίπτωση θα βρεθεί στο -3 αν η ΑΕΚ νικήσει σήμερα τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. 

Μέσα σε τρεις εβδομάδες ο Ολυμπιακός απέφυγε τα χειρότερα και δείχνει έτοιμος να επιστρέψει δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να απέχουν ακόμη αρκετά από την εικόνα που θα ήθελαν οι φίλαθλοί τους και φυσικά ο προπονητής, η διοίκηση αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες, αλλά η ουσία είναι πως μετά από οκτώ αγωνιστικές είναι απόλυτα μέσα στο στόχο της υπεράσπισης του τίτλου τους. 

Κλείσιμο
Μάλιστα, τα έχουν καταφέρει έχοντας αντιμετωπίσει αρκετούς τραυματισμούς, τη μισή φάση ομίλων του Champions League, αλλά και ένα δύσκολο πρόγραμμα στη Super League αντιμετωπίζοντας ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Ξάνθη και Ατρόμητο (μεταξύ άλλων). 

Ο Τάκης Λεμονής είναι πεπεισμένος πως η εικόνα της ομάδας του μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει στο εξής, με τους παίκτες να αφομοιώνουν τη φιλοσοφία του, να προσαρμόζονται (ή κάποιοι να αποθεραπεύονται) και με τη δουλειά που γίνεται για να βελτιωθεί η φυσική κατάσταση να αρχίζει να αποδίδει. 

Ασφαλώς ουδείς επαναπαύεται, αφού το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι Γολγοθάς. Μετά το ματς Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό το μεσημέρι της Τετάρτης, ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο το Σάββατο και την Τρίτη η επίσκεψη της Μπαρτσελόνα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Είναι δεδομένο πως μεθαύριο θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα πάρουν χρόνο παίκτες που έχουν χρησιμοποιηθεί λίγο, προκειμένου να βρουν ρυθμό, αλλά και να αποφορτιστούν οι «βασικοί». 

Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός που κάποιοι είχαν ξεγραμμένο μετά την ήττα από τον Ατρόμητο είναι και πάλι ισχυρός διεκδικητής του πρωταθλήματος και με την πεποίθηση πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ του.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης