Ολυμπιακός: Διάστρεμμα ο Φιγκέιρας, πρόβλημα και με Μποτία! (pic)

Ολυμπιακός: Διάστρεμμα ο Φιγκέιρας, πρόβλημα και με Μποτία! (pic)

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Ολυμπιακό ενόψει ΠΑΟΚ, με τον Φιγκέιρας να έχει διάστρεμμα και να μένει εκτός και τον Μποτία να βγάζει ξανά ενοχλήσεις και να προφυλάσσεται

Ολυμπιακός: Διάστρεμμα ο Φιγκέιρας, πρόβλημα και με Μποτία! (pic)
Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στο αθλητικό κέντρο στον Ρέντη. 

Με αυτήν ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον εν λόγω αγώνα. Ένα ελαφρύ διάστρεμμα ταλαιπωρεί τον Φιγκέιρας. Προφυλάσσεται ο Αλμπέρτο Μποτία, που έβγαλε ξανά ενοχλήσεις. Ως γνωστόν έξω είναι και οι τραυματίες Σεμπά, Εμενίκε και Μπεν αλλά και οι Μίλιτς, Ταχτσίδης και Μάρτινς.
 
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Τάκης Λεμονής έκανε γνωστά τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι: Ανδρούτσος, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης