Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Τα μοιράστηκαν όλα

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Τα μοιράστηκαν όλα

Ο Λεβαδειακός παρέμεινε για 8ο ματς αήττητος κόντρα στον εξαιρετικό ΠΑΣ - Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με καταπληκτικό σουτ του Κόντε στο 45', αλλά στο 63' ο Γιακουμάκης, που είχε μπει ως αλλαγή, ισοφάρισε για τον Λεβαδειακό! - Φωνάζει ο ΠΑΣ για το ακυρωθέν γκολ του Μαυροπάνου το 73'

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Τα μοιράστηκαν όλα
Ανιγκό και Γιακουμάκης ήταν οι πρωταγωνιστές από πλευράς Λεβαδειακού στο 1-1 με τον ΠΑΣ. Οι Βοιωτοί βρέθηκαν να χάνουν στην έδρα τους με 0-1 από το τέρμα του Κόντε όμως η αλλαγή του σχήματος από τον Γάλλο τεχνικό και το γκολ του Γιακουμάκη έφεραν το 1-1. Κακώς ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ τέρμα του Μαυροπάνου. Έτσι ο Λεβαδειακός παρέμεινε αήττητος στην Super League!

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΧΙΚΑ
 
Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε με 3-4-3. Τερματοφύλακας ο Επασί. Στα στόπερ Λεονάρντο, Τριποτσέρης και Φάβαρο, στο δεξι άκρο ο Τσαμπούρης στο αριστερό ο Μεντί και στο κέντρο οι Μητρόπουλος και Νιασέ. Σίλβα και Γιουσούφ πίσω από τον Μπραντάο.
 
Κλείσιμο
Ο ΠΑΣ Γιάννινα με 3-4-3 με τερματοφύλακα τον Βελλίδη, στα στόπερ Μαυροπάνος, Τζημόπουλος και Μιχαήλ, στο δεξί άκρο ο Μπουκουβάλας στο αριστερό ο Ναδάλες και στο κέντρο Γαρουφαλιάς και Λίλα. Ο Χαλκιαδάκης πίσω από τους προωθημένους Γιάκο και Κόντε.
 
Ο ΠΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΕ ΜΕ ΚΟΝΤΕ
 
Στο α' μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα με μία απειλητική κεφαλιά του Ναδάλες και με φάσεις άλλες με τον ίδιο παίκτη αλλά και τον Χαλκιαδάκη απείλησε περισσότερο τον Λεβαδειακό. Από το 9' και μετά ο ρυθμός έπεσε αρκετά και μέχρι το 40' όπου πάλι είχε καλή στιγμή ο ΠΑΣ δεν είδαμε κάποια μεγάλη φάση. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε επιθετικά αλλά δεν του βγήκε η κλασική ευκαιρία.Και σαν να μην έφτανε αυτό στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κόντε με σουτ εκτός περιοχής αιφνιδίασε τον Επασί και σκόραρε για το 0-1. Με ευθύνη πάντως και του κίπερ των Βοιωτών...
 
ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ 4-4-2 Ο ΑΝΙΓΚΟ ΜΕ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΚΑΙ ΜΠΕΛΓΚΑΖΟΥΑΝΙ
 
Στην έναρξη του 2ου μέρους ο Ανιγκό άλλαξε τον σχηματισμό του Λεβαδειακού σε 4-4-2 βάζοντας τον Πέτρο Γιακουμάκη και τον Μπελγκαζουανί στο ματς. Με αυτόν τον τρόπο ο Λεβαδειακός μετά την φάση με την κεφαλιά του Κόντε στο 47' είχε μία πολύ καλή στιγμή με τον Μπελγκαζουανί και ένα σουτ πολύ καλό και λίγο έξω.
 
ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΣ, ΠΙΕΣΕ ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
 
Η είσοδος του Μπελγκαζουανί έκανε πιο επικίνδυνο και ουσιαστικά επιθετικό τον Λεβαδειακό. Ο ΠΑΣ κλείστηκε περισσότερο στο ματς, δεν το διαχειρίστηκε σωστά και ισοφαρίστηκε μοιραία στο 63'. Σέντρα από τον Τσαμπούρη και κεφαλιά του Γιακουμάκη για το 1-1.
 
ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟ
 
Στο 73' ο Μαυροπάνος σκόραρε με το κεφάλι αλλά το τέρμα του κακώς δεν μέτρησε για τουλάχιστον αμφιλεγόμενο επιθετικό φάουλ του Τζημόπουλου στην φάση σε παίκτη του Λεβαδειακού. Στην συνέχεια το ματς πήγε να γίνει... ροντέο με χαμένο τετ α τετ του Χαλκιαδάκη και μετά ευκαιρίες από Μπραντάο και Τσαμπούρη. Στον ΠΑΣ πάντως ήταν έξαλλοι για το γκολ που δεν μέτρησε.
 
MVP: Ο κόουτς Ανιγκό. Βλέποντας το πως πήγαινε το ματς στο α' μέρος έκανε δύο αλλαγές, διαφοροποίησε το σχήμα του Λεβαδειακού και έβαλε μέσα δύο παίκτες που του άλλαξαν την εικόνα. Τον Μπελγκαζουανί και τον σκόρερ Πέτρο Γιακουμάκη. Ο Γιακουμάκης σκόραρε για άλλη μία φορά φέτος.
 
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Πολλή δουλειά από τον Φαβάρο αμυντικά στο α' μέρος αν και έγινε αλλαγή. Πολλά τρεξίματα και μεγάλη προσπάθεια ο Ναδάλες.
 
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Επασί. Ο πορτιέρε του Λεβαδειακού σε άλλα ματς τον κράτησε αλλά τώρα δεν το έκανε. Επίσης η μεσοεπιθετική γραμμή του Λεβαδειακού, που δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική και ουσιαστική στο ματς.
 
Η ΓΚΑΦΑ: Το χαμένο τετ α τετ του Χαλκιαδάκη σε ένα κομβικό σημείο για τον ΠΑΣ. Εδώ μπορεί να μπει και η φάση με τον Επασί. Ο κίπερ του Λεβαδειακού παρότι το σουτ του Κόντε είχε έμπνευση και ήταν ωραίο θα μπορούσε να το είχε βγάλει.
 
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Σε κακή μέρα η διαιτησία κυρίως λόγω του λανθασμένα ακυρωθέντος γκολ του ΠΑΣ. Δεν φαίνεται να υπάρχει επιθετικό φάουλ ούτε του σκόρερ Μαυροπάνου ούτε και του Τζημόπουλου που είναι δίπλα του. Κάποια άλλα λάθη έγιναν σε φάουλ και πειθαρχικό έλεγχο αλλά αυτό ήταν το πιο σοβαρό.
 
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο ΠΑΣ ήταν ανώτερος στο α' μέρος, ο Λεβαδειακός πάτησε πιο καλά στο 2ο και εν τέλει ήρθε το 1-1. Κομβικό ρόλο έπαιξε η κίνηση του Ανιγκό να αλλάξει διάταξη στο β' ημίχρονο και γρήγορα. Λανθασμένα δεν μετράει τέρμα του Μαυροπάνου στο 73' πάντως, που θα μπορούσε να είχε δώσει άλλη εικόνα στην αναμέτρηση.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης