Ολυμπιακός: Ο καλός παίκτης είναι πάντα καλύτερος από τον… μέτριο!

Ολυμπιακός: Ο καλός παίκτης είναι πάντα καλύτερος από τον… μέτριο!

Ο Νίκος Βαρλάς γράφει για τον Ολυμπιακό που κρατάει την νίκη, τις καλές… ελεύθερες βολές και την απόδοση του Χόλις Τόμπσον. Όπως και να το κάνουμε, ο καλός παίκτης είναι πάντα καλύτερος από τον μέτριο!

Ολυμπιακός: Ο καλός παίκτης είναι πάντα καλύτερος από τον… μέτριο!
Ήταν ένα παιχνίδι που θα το ξεχάσουμε σχετικά… εύκολα και γρήγορα. Ο Ολυμπιακός είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, είχε καλές και κακές στιγμές, ζορίστηκε στο τέλος όταν έκανε αρκετά λάθη και άστοχες αποφάσεις και δεν αντέδρασε καλά στην πίεση της Μάλαγα.

Η ουσία είναι πως πήρε το παιχνίδι, έκανε το 2/2, δεν επιβαρύνθηκε ιδιαίτερα κανένας παίκτης με τον τρόπο που έγινε το ροτέσιον και η ζωή συνεχίζεται. Ίσως το μοναδικό στοιχείο που εντυπωσίασε, ήταν η αυτοπεποίθηση του Χόλις Τόμπσον και ο τρόπος με τον οποίο εκτελεί.

Το είχα αναφέρει και με τον Εκπέ Ούντο πρόσφατα και με τον Έισι Λο παλιότερα και σε αρκετές ακόμα περιπτώσεις και θα αποδειχτεί ξανά με αρκετούς πρωτοεμφανιζόμενους φέτος παίκτες στην Ευρωλίγκα. Οκ, παίζει ρόλο το να έχει κάποιος παίκτης ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά μερικές φορές, δίνουμε σε αυτό το κομμάτι μεγαλύτερη αξία και διάσταση από την πραγματική.

Κλείσιμο
Τα πράγματα είναι απλά. Όταν ένας παίκτης διαθέτει ΠΟΙΟΤΗΤΑ, έχει καλό χαρακτήρα και θέλει να μάθει, φέρτον και ας μην έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη. Είναι πολύ καλύτερο, πιο συναρπαστικό συνάμα – το δεύτερο κομμάτι δεν ενδιαφέρει τους προπονητές – και έχει… πιο ψηλό ταβάνι το να φέρεις ένα πραγματικά καλό παίκτη που δεν έχει παίξει ποτέ μπάσκετ στην Ευρώπη, από το να επιλέξεις ένα μέτριο ή ένα πολύ μέτριο, μόνο και μόνο επειδή έχει αγωνιστεί στα μέρη μας.

Διαβάστε περισσότερα στο:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης