Ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη πρόεδρος στην Ολυμπιακή Επιτροπή

Ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη πρόεδρος στην Ολυμπιακή Επιτροπή

 «Το κλίμα συναίνεσης πρέπει να συνεχιστεί» δήλωσε ο έμπειρος παράγοντας μετά τις σημερινές αρχαιρεσίες 

Ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη πρόεδρος στην Ολυμπιακή Επιτροπή
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έχει ξανά πρόεδρο, με τον Σπύρο Καπράλο να επανεκλέγεται (για 3η θητεία) παίρνοντας 22 ψήφους, όσοι δηλαδή και τα μέλη που συμμετείχαν στη ψηφοφορία. 

Από αυτή απουσίαζαν πέντε μέλη, ανάμεσά τους και ο κ.Σγουρός ο οποίος έδωσε το παρών για λίγα λεπτά και αποχώρησε χωρίς να ψηφίσει. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σπύρος Καπράλος αναφέρθηκε στη σημασία της συναίνεσης που επικράτησε όλο το προηγούμενο διάστημα και ζήτησε αυτό να συνεχιστεί για το καλό του ελληνικού αθλητισμού. 

Κλείσιμο
«Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι δεν εκπροσωπούμε τον εαυτό μας και ότι η ευθύνη μας είναι για όλη τη χώρα και ό,τι κάνουν είναι για τη χώρα μας. Σας καλώ σε μια προσπάθεια για το καλό του ελληνικού αθλητισμού, το κλίμα συναίνεσης πρέπει να συνεχισθεί», ανέφερε και συνέχισε: 

«Θέλω να ζητήσω από όλους να δουλέψουν ενωμένοι. Απευθύνομαι και σε όλους όσοι απείχαν, οι οποίοι πρέπει να αναλογιστούν και αυτοί την ευθύνη τους. Πρέπει να λύνουμε με διάλογο τα προβλήματα και όχι με δημόσιες δηλώσεις που δεν προσφέρουν λύσεις. Έχουμε μπροστά μας την Τελετή Αφής, τη λαμπαδηδρομια και άλλες ευκαιρίες για να θυμίσουμε σε όλους τι έχει προσφέρει η Ελλάδα στο ολυμπιακό κίνημα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης