Πρίγιοβιτς: Είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και δεν σχεδιάζω τίποτα για το μέλλον

Πρίγιοβιτς: Είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και δεν σχεδιάζω τίποτα για το μέλλον

O Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ για ακόμη μια φορά τονίζει πως δεν έχει μεταγραφικές βλέψεις στο μυαλό του, διαψεύδοντας κάθε είδους σενάριο που κυκλοφορεί γύρω από το όνομά του

Πρίγιοβιτς: Είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και δεν σχεδιάζω τίποτα για το μέλλον
Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε με την εθνική ομάδα της Σερβίας, σκόραρε δύο φορές στο ματς με τη Λαμία και με τους τρεις βαθμούς της νίκης έστειλε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας, έναν περισσότερο από την ΑΕΚ και τέσσερις από τον Ολυμπιακό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

«Επέστρεψα με καλή διάθεση στην Ελλάδα κάτι που μεταφέρθηκε και στο γήπεδο. Πέτυχα δύο γκολ, ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα καλό αποτέλεσμα και κυρίως κυριαρχήσαμε στο γήπεδο απέναντι στη Λαμία», εξήγησε ο Σέρβος φορ του «Δικεφάλου» μιλώντας στην εφημερίδα «zurnal», όπου ρωτήθηκε για τα πολλά μεταγραφικά σενάρια, που αναπτύχθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, ένα εκ των οποίων ανέφερε ότι σκάουτερ γερμανικών ομάδων ήταν στις κερκίδες του «Rajko Mitic» και τον παρακολούθησαν στον αγώνα με τη Γεωργία.

«Οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά φιλόδοξοι και προσπαθούν να ανακαλύψουν μια είδηση. Δείχνουν σαν να γνωρίζουν καλύτερα κι από εμένα, που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Ειλικρινά, δε γνωρίζω τίποτα σχετικά με τη Γερμανία. Είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και δεν σχεδιάζω τίποτα μελλοντικά».

Κλείσιμο
Τέλος, ο «Πρίγιο» αναφέρθηκε στην παρουσία πολλών προφίλ σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία είναι ψευδή και δεν τον εκπροσωπούν, εκτός από τη σελίδα του στο Facebook, την οποία δε διαχειρίζεται ο ίδιος, αλλά μια ομάδα φίλων του.

«Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να βρίσκομαι στο επίκεντρο για τα όσα κάνω μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό. Είμαι οικογενειάρχης και δεν θέλω να τραβάω την προσοχή, για πράγματα που έχουν να κάνουν με πράγματα έξω από το ποδόσφαιρο», ξεκαθάρισε ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ. 

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης