Θεοδωρίδης: «Να τα βλέπουν οι φωστήρες στην Ελλάδα, μας έχουν κλέψει 8 βαθμούς»

Θεοδωρίδης: «Να τα βλέπουν οι φωστήρες στην Ελλάδα, μας έχουν κλέψει 8 βαθμούς»

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για την διαιτησία στην Ελλάδα μετά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα

Θεοδωρίδης: «Να τα βλέπουν οι φωστήρες στην Ελλάδα, μας έχουν κλέψει 8 βαθμούς»
Την επόμενη μέρα κοιτάει ο Σάββας Θεοδωρίδης κι αυτή δεν είναι άλλη από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε για το θέμα της διαιτησίας αλλά και για τα όσα έχουν γίνει στο πρωτάθλημα.
 
«Έμαθα ότι ο ΠΑΟΚ βγήκε και διαμαρτύρεται για το διαιτητή της Κυριακής. Είναι ντροπή γιατί ο κ. Κομίνης έδωσε τίτλο στον ΠΑΟΚ με γκολ που έπρεπε να ακυρωθεί. Κι έχουν το θράσος να λένε για τον Κομίνη. Έπρεπε να τους βάλουν τον Κύζα, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται. Οι κ.κ. Δέδες, Κουκουλάκης και Τριτσώνης είναι πρωτοπόροι. Ο Σκωτσέζος διαιτητής σήμερα σεβάστηκε και τις δύο ομάδες. Έδειξε κόκκινη στον Πικέ και αυτό δείχνει τι διαιτητές έχουμε μαζέψει στην Ελλάδα. Οι διαιτητές έχουν στερήσει οκτώ βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Στο εξωτερικό δεν έχουμε κανένα παράπονο. Να δούνε οι διαιτητές στην Ελλάδα τι σεβασμός υπάρχει και να συνέλθουνε», τόνισε. 

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι της Κυριακής, είπε: «Την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο για να γίνει πανζουρλισμός με την καλή έννοια και να βοηθήσει την ομάδα. Η ζωή συνεχίζεται. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό». 
Κλείσιμο

Σχετικά με την ήττα στο «Καμπ Νου» είπε: «Είμαι ευχαριστημένος που ο Ολυμπιακός έφερε αυτό το σκορ, δικαιολογείται απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Δεν παίζεται με τίποτα. Δεν έχω δει πιο γρήγορη ομάδα στο ανεβοκατέβασμα». 

Τέλος, μίλησε για τη συνάντησή του με τον παλιόφιλο Ερνέστο Βαλβέρδε. «Ήταν φανταστική η υποδοχή του Βαλβέρδε. Μας είπε τα καλύτερα λόγια, ακόμη και μπροστά στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα. Συγκινήθηκα. Μαζί κατακτήσαμε οκτώ τίτλους».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης