Οφόε: «Λυπήθηκα όταν απολύθηκε ο Χάσι»

Οφόε: «Λυπήθηκα όταν απολύθηκε ο Χάσι»

Η απόλυση του Χάσι εξέπληξε τον Οφόε, ο οποίος είπε ότι έχει στην καρδιά του τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τη Λέγκια

Οφόε: «Λυπήθηκα όταν απολύθηκε ο Χάσι»
Σε συνέντευξή του σε πολωνικό Μέσο, ο Οτζίτζα Οφόε μίλησε για την υποδοχή των οπαδών στον Ρέντη μετά την ήττα από την ΑΕΚ και δεν δίστασε να πει ότι εξεπλάγη με την απόλυση του Χάσι.

«Αν έλεγα ότι είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός, δεν θα ήταν χαρούμενοι στη Βαρσοβία, ακριβώς όπως θα ήταν και στην ελληνική ομάδα, αν επέλεγα τη Λέγκια. Κι οι δύο σύλλογοι είναι στην καρδιά μου» είπε ο Οφόε, χωρίς να θέλει να διαλέξει ποια από τις δύο ομάδες προτιμά.

Αργότερα, ο Βέλγος μέσος ρωτήθηκε για το αν ζει ένα «deja vu» στο Champions League, μιας και πέρυσι με τη Λέγκια δεν είχε τις καλύτερες αναμνήσεις από τη διοργάνωση των αστεριών.

«Λίγο ναι. Αρκετές ομάδες προκρίνονται σ' αυτό. Όταν μπαίνεις στο Champions League, είναι πιο δύσκολο στις διεθνείς διοργανώσεις, κυρίως πνευματικά. Μερικές φορές ήμασταν τυχεροί, κάποιες άλλες ήταν λάθος μας».

Φυσικά, από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει κι η απόλυση του Χάσι. Για το αν εξεπλάγη απ' αυτήν την απόφαση, απάντησε:
Κλείσιμο

«Φυσικά. Απολύθηκε ύστερα από την πρώτη ήττα. Στο ματς με την ΑΕΚ ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0, αλλά χάσαμε 3-2 κι ο πρόεδρος πήρε αυτήν την απόφαση. Λυπήθηκα εκείνη τη στιγμή».

Επίσης, ο Οφόε αναφέρθηκε στη συνέντευξή του στο «przegladsportowy.pl» και στο γεγονός ότι τους περίμεναν οπαδοί στο Ρέντη μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ.

«Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ήταν καυτά. Παίζαμε εκτός έδρας κι οι οπαδοί μας δεν μπορούσαν να είναι στο γήπεδο, οπότε μας περίμεναν στο προπονητικό κέντρο. Ευτυχώς μιλήσαμε. Μας είπαν να αρχίσουμε να νικάμε. Αν παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τότε οι οπαδοί θα είναι ικανοποιημένοι. Τους καταλαβαίνω. Αγαπούν το σύλλογο, είναι όλη τους η ζωή».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης