Μοντέλα: «Ποιοτική μεσοεπιθετικά η ΑΕΚ»

Μοντέλα: «Ποιοτική μεσοεπιθετικά η ΑΕΚ»

Ο Βιντσέτζο Μοντέλα δεν υποτιμά την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η Ένωση είναι μια ποιοτική ομάδα, ενώ στάθηκε και στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον οποίο είχε παίκτη στη Σαμπντόρια

Μοντέλα: «Ποιοτική μεσοεπιθετικά η ΑΕΚ»
Η Μίλαν ετοιμάζεται για τον αγώνα με την ΑΕΚ, με τον Βιτσέντζο Μοντέλα να μην διανύει και τις καλύτερες ημέρες στον πάγκο των «ροσονέρι».

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Πέμπτης, βασικό θέμα ήταν η ήττα από την Ίντερ στο αιώνιο ντέρμπι, ενώ, όταν η κουβέντα έφτασε στην ΑΕΚ, ο 43χρονος τεχνικός τόνισε ότι η ελληνική ομάδα είναι ποιοτική, ειδικά στη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Aναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Μίλαν για το παιχνίδι της Πέμπτης: 

Κλείσιμο
- Για την ΑΕΚ: «Κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι δύσκολο. Νομίζω ότι θα γίνει επιθετικό παιχνίδι, είναι δύσκολος αντίπαλος, πολύ ποιοτικός. Έχω δει ότι μπορούν να προσαρμόσουν την τακτική τους ανάλογα με τον αντίπαλο, είναι πολύ ποιοτικοί μπροστά, γρήγοροι και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, για να τους αντιμετωπίσουμε. Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να αποδειχθεί για εμάς καθοριστικό για τη συνέχεια και για την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση». 

- Για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο: «Τον είχα παίκτη στη Σαμπντόρια, είμαι χαρούμενος που θα τον συναντήσω και πάλι, αλλά θα είμαστε αντίπαλοι τώρα». 

Πηγή: gazzetta.gr  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης