«Μόνο ο ΠΑΟΚ» στο μυαλό του Πρίγιοβιτς

«Μόνο ο ΠΑΟΚ» στο μυαλό του Πρίγιοβιτς

Οι «σειρήνες» έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όμως ο Σέρβος επιθετικός δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει άμεσα από τον ΠΑΟΚ

«Μόνο ο ΠΑΟΚ» στο μυαλό του Πρίγιοβιτς
Στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων φαίνεται πως βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί από την περσινή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. 

Πριν από μερικές ημέρες είχε γραφτεί πως αγγλική ομάδα έχει χτυπήσει την πόρτα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, όμως αυτό δεν φαίνεται να έχει σχέση με την πραγματικότητα. 

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Σέρβου επιθετικού είναι στα 10 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. 

Ωστόσο, ο διεθνής άσος φαίνεται πως έχει κουβεντιάσει και με τον μάνατζέρ του πως το καλύτερο για εκείνον είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ παράλληλα να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας με 30 (!) γκολ. 

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ο συγκεκριμένος αριθμός τερμάτων μοιάζει δύσκολος αλλά όχι ακατόρθωτος να επιτευχθεί και θα χρειαστεί να δώσει το 100% του εαυτού του μέχρι το τέλος της σεζόν. 
Κλείσιμο

Σε κάθε περίπτωση, ο Πρίγιοβιτς φαίνεται πως σκέφτεται μόνο τον ΠΑΟΚ και το καλύτερο για τον ίδιο θα ήταν να συνδυάσει τους τρεις στόχους (πρωτάθλημα, Κύπελλο και πρώτος σκόρερ) πριν πάρει μεταγραφή για ομάδα του εξωτερικού.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης