Συγχαρητήρια Τσίπρα, Μητσοτάκη, Γεννηματά στην Κατερίνα Στεφανίδη

Συγχαρητήρια Τσίπρα, Μητσοτάκη, Γεννηματά στην Κατερίνα Στεφανίδη

Μας κάνεις υπερήφανους, είσαι πρότυπο για τα νέα παιδιά, έγραψαν οι πολιτικοί αρχηγοί στην κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς στην Ευρώπη

Συγχαρητήρια Τσίπρα, Μητσοτάκη, Γεννηματά στην Κατερίνα Στεφανίδη
Τα συγχαρητήριά τους μέσω Twitter απηύθυναν στην Κατερίνα Στεφανίδη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά. 

Η Ελληνίδα επικοντίστρια επελέγη από τους φιλάθλους ως η καλύτερη γυναίκα αθλήτρια της Ευρώπης για το 2017, σε μια ψηφοφορία με αντιπάλους την Μαρίγια Λασιτσκένε από την Ρωσία (ύψος), την Ναφισάτου Τιάμ από το Βέλγιο (έπταθλο) και την Ανίτα Βλόντατρσικ από την Πολωνία (σφυροβολία).

Κλείσιμο
Παραλαμβάνοντας το βραβείο της στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Βίλνιους της Λιθουανίας η «χρυσή» Κατερίνα δήλωσε ότι «το βραβείο αυτό είναι τιμή για μένα και την Ελλάδα και ελπίζω να φέρει περισσότερα νέα παιδιά στο άθλημα». 

«Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την διάκριση της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς στην Ευρώπη», έγραψε ο πρωθυπουργός στον επίσημο λογαριασμό του. 



«Συγχαρητήρια στην @KatStefanidi που αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς στην Ευρώπη. Σε ευχαριστούμε που μας κάνεις υπερήφανους ξανά», ήταν τα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη.



«Κατερίνα, Συγχαρητήρια ! Με σκληρή δουλειά, υπομονή & επιμονή κατέκτησες την κορυφή. Είσαι μέσα στις καρδιές μας. Πρότυπο για τα νέα παιδιά», έγραψε η Φώφη Γεννηματά.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης