Παναθηναϊκός: Χάσε, όμως όχι τόσο… φρικτά

Παναθηναϊκός: Χάσε, όμως όχι τόσο… φρικτά

Η ήττα είναι στο πρόγραμμα, ειδικά όταν παίζεις στη Βαρκελώνη, όμως η φρικτή κατά τον Πασκουάλ εικόνα του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα ενοχλεί. Το πρόβλημα στο “5” που εντείνεται, η άνευ όρων παράδοση και το “σταριλίκι”.

Παναθηναϊκός: Χάσε, όμως όχι τόσο… φρικτά
Για το κακό βράδυ του Παναθηναϊκού στο “Παλάου Μπλαουγράνα” δεν χρειάζεται να πούμε εμείς ή όποιος άλλος εκτός ομάδας κάτι παραπάνω από αυτά που είπε ο Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και ο άμεσος συνεργάτης του Ινίγο Θορθάνο.

“Ημασταν φρικτοί” είπε ο Πασκουάλ, με τον συμπατριώτη συνεργάτη του να κάνει λόγο για “σταριλίκι” των παικτών, που οδήγησε σε ένα εφιαλτικό βράδυ στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Και ήταν εφιαλτικό, όχι λόγω της ήττας, αλλά εξαιτίας της ανεπίτρεπτης εικόνας.

Δικαιολογημένα ο Καταλανός προπονητής ήταν έξαλλος από αυτά που είδε στο παρκέ από τους παίκτες του, εξαιτίας των οποίων τους τα έψαλλε στα αποδυτήρια, αφού όσο δυνατά μπήκαν στις πρώτες φάσεις, άλλο τόσο ανεξήγητα… απόντες ήταν στη συνέχεια σε άμυνα και επίθεση.

Κλείσιμο
Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις για τον απογοητευτικό Παναθηναϊκό της Βαρκελώνης, που βάλθηκε να βγάλει φόρα παρτίδα όλες τις αδυναμίες του στο μέγιστο βαθμό, δίνοντας την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να πάρει μεγάλη αυτοπεποίθηση με το “καλημέρα” του δύσκολου “μαραθωνίου” και από δικής του πλευράς να προβληματίσει.


Διαβάστε περισσότερα  www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης