ΑΕΚ: Με στόχο το διπλό στην Ξάνθη για να δείξει ότι αντέχει (20:30, NovaSports 1)

ΑΕΚ: Με στόχο το διπλό στην Ξάνθη για να δείξει ότι αντέχει (20:30, NovaSports 1)

Ξεκούραστη και με την… αγία τετράδα μπροστά, βλέπει μόνο νίκη στην Ξάνθη

ΑΕΚ: Με στόχο το διπλό στην Ξάνθη για να δείξει ότι αντέχει (20:30, NovaSports 1)
Μήνυμα ότι -εκτός από ομάδα- φτιάχνει και χαρακτήρα πρωταθλήτριας θέλει να στείλει απόψε η ΑΕΚ. 

Έχοντας ηρεμήσει από το φορτωμένο πρόγραμμα και με σημαντικές επιστροφές παικτών που της είχαν λείψει, το μόνο που βλέπει η «Ένωση» στην Ξάνθη (20:30, NovaSports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) είναι το διπλό που θα την κρατήσει «αφεντικό» στη βαθμολογία. 

Μπορεί λοιπόν τα προβλήματα να μην απουσιάζουν ούτε και σήμερα (ειδικά στην άμυνα) ωστόσο η πιθανότατη συνύπαρξη της… αγίας τετράδας στην επίθεση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ελέγξει και εντέλει να κάνει δικό της το δύσκολο ματς η ομάδα του Χιμένεθ. 

Κλείσιμο
Κάτι που θα πρέπει να καταφέρει με τους Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι εκτός πλάνων, τον Λόπες να επιστρέφει -αλλά να μην είναι έτοιμος για ενδεκάδα- και τον Βράνιες να έχει κάνει μόλις δυο προπονήσεις μετά τον τραυματισμό στην εθνική του. 

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, θεωρείται βέβαιη η εκ νέου μετάθεση του Μπακάκη στο αριστερό άκρο, η παρουσία του Γκάλο στα δεξιά και η επάνοδος του Λαμπρόπουλου ως παρτενέρ του Βράνιες στα στόπερ. Στα χαφ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι Σιμόες-Γιόχανσον (χωρίς να αποκλείεται η παρουσία και του Γαλανόπουλου) ενώ οι Χριστοδουλόπουλος-Μάνταλος θα είναι στα άκρα και ο Λιβάγια πίσω από τον Αραούχο στην επίθεση.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης