Λεμονής: «Σπουδαία νίκη και καλό μάθημα για όλους μας»!

Λεμονής: «Σπουδαία νίκη και καλό μάθημα για όλους μας»!

Ο Τάκης Λεμονής ήταν εμφανώς ανακουφισμένος και ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Λεμονής: «Σπουδαία νίκη και καλό μάθημα για όλους μας»!
Έχοντας δει τα... πάντα όλα στο σημερινό ματς, ο Τάκης Λεμονής από τη μια στάθηκε στη διπλή αντίδραση της ομάδας του (στο πρώτο γρήγορο γκολ και στην ισοφάριση), αλλά παραδέχθηκε πως τον προβλημάτισε η "αδράνεια" που έφερε το 3-3.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου για:
 
Το τι κρατάει:
Κλείσιμο
Βασικά το τρίποντο. Θα πρέπει να κρατήσουμε κάποια θετικά αλλά και να προβληματιστούμε αρκετά. Σε γενικές γραμμές κάναμε καλή προσπάθεια και θα μπορούσαμε πιο εύκολα να κερδίσουμε το ματς. Δεχθήκαμε ένα... κρύο γκολ και εάν σκεφτούμε πως δεν είχαμε νίκες πριν πήγαμε αρκετά καλά. Νομίζω ότι εάν έχεις τόσες κλασσικές ευκαιρίες πρέπει να σκοράρεις. Η αντίδρασή μας ήταν εξαιρετική στο σημείο που έπρεπε και ήταν σημαντική η νίκη. Ήταν μία σπουδαία νίκη για εμάς.
 
Την κατάρρευση του Ολυμπιακού: Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Το συζητάγαμε με τους συνεργάτες μου. Υπάρχει μία εξήγηση και δεν ήμασταν τόσο φρέσκιοι. Οι τοποθετήσεις οι αμυντικές δεν ήταν σωστές και αυτό δεν έχει να κάνει με το εάν ήμασταν φρέσκιοι.
 
Τον Φορτούνη και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ: Γενικά είναι αλήθεια πως προσπαθώ πάντα να δω την ομαδική λειτουργία. Δεν θα πω ιδιαίτερα πράγματα για τα 2 παιδιά. Πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία τους αλλά τελείωσε το ματς. Συνολικά στο τέλος κάνουμε αποτίμηση για τους πάντες. Να ξαναδώ τέτοιες εμφανίσεις και αυτό να το να καταλάβουν όλοι οι παίκτες και αυτοί οι δύο. Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδρασή τους.
 
Το κατά πόσον θα είχε την ίδια τύχη εάν έπαιζε έτσι όπως πήγε αφού δέχθηκε την μείωση και την ισοφάριση: Την ίδια τύχη τι εννοείτε; Αμέσως μετά τον αγώνα που συνήθως που κάνουμε δηλώσεις και έχουμε φόρτιση το είπα. Ναι μεν είμαι ευχαριστημένος αλλά είμαι και προβληματισμένος αλλά όλα αυτά μας δείχνουν το τι πρέπει να βελτιώνουμε. Χωρίς κόστος μας δόθηκε ένα καλό μάθημα. Να αξιολογήσουμε πιο καλά την κατάσταση και να είμαστε πιο φρέσκοι στο τέλος του αγώνα. Καταλάβανε όλοι το τι πήγε να γίνει σήμερα και στο τέλος έγινε ένα καλό μάθημα και για τους παίκτες και για εμάς όλους και για εμένα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης