ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 3-1: Ανατροπή και θρίαμβος από το πρώτο ημίχρονο

ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 3-1: Ανατροπή και θρίαμβος από το πρώτο ημίχρονο

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε μόλις στο 7' με τον Γκρζέλακ και μετά... χάθηκε - Ο ΠΑΣ πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο έκανε την ανατροπή σκοράροντας με τους Κόντε (12'), Τζημόπουλο (36'), Χαλκιαδάκης (39') και στη συνέχεια διαχειρίστηκε άψογα το ματς 

ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 3-1: Ανατροπή και θρίαμβος από το πρώτο ημίχρονο
Πέντε ματς χωρίς νίκη ήταν πολλά για τον ΠΑΣ με τους Ηπειρώτες να ξεσπάνε στον Πλατανιά επικρατώντας με 3-1. Και το έκαναν παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ σε ένα ματς που είχε ουσιαστικά μόνο ένα ημίχρονο.

Το πρώτο για την ακρίβεια, καθώς στο διάστημα αυτό έγιναν όλα στους «Ζωσιμάδες». Μπήκαν και τα τέσσερα γκολ, χάθηκαν ευκαιρίες και ο κόσμος χόρτασε μπάλα. Στο δεύτερο από την άλλη ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα.

Και έπεσε γιατί ο ΠΑΣ κράτησε με άνεση αυτό το 3-1 και ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο τον αντίπαλό του. Οι Χανιώτες έκαναν κακό παιχνίδι, έχασαν δίκαια και σίγουρα θα πρέπει να αλλάξουν την εικόνα τους που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την περσινή τους.
Κλείσιμο

Όλα έγιναν στην αρχή και στο τέλος του ημιχρόνου
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μια αρχή που ανήκε στον Πλατανιά, καθώς οι Κρητικοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 7' με τον Γκρζέλτσακ με μακρινό σουτ στο οποίο φέρει ευθύνη ο Βελλίδης, αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα που πετυχαίνει ο Πλατανιάς μέσα στους Ζωσιμάδες.

Ένα τέρμα που πανηγύρισαν μόλις πέντε λεπτά, μιας και στο 12' ο εξαιρετικός Χαλκιαδάκης βρήκε πολύ ωραία τον Κόντε και αυτός με άπιαστο πλασέ έκανε το 1-1. Από εκείνο το σημείο και έως το τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου ο ΠΑΣ είχε τον έλεγχο, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει.

Το έκανε όμως στο 36' με τον Τζημόπουλο να πιάνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ναδάλες, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Χαλκιαδάκης με φοβερό κατέβασμα της μπάλας μετά από ασίστ του Ναδάλες και δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, δίνοντας ουσιαστικά τέλος στο ματς.

Χαλάρωσε και το κράτησε
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν όπως την περιμέναμε. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν με άνεση το 3-1, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και έτσι δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Θα τη νίκη μετά από το αρνητικό σερί που είχε στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ έφτασε τους 9 βαθμούς και ανέβηκε στην 7η θέση, ενώ ο Πλατανιάς παρέμεινε στους 6, προβληματίζοντας για την εικόνα του. 
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης