Τέλος εποχής: Ο «αρτίστας» Αντρέα Πίρλο... κρεμάει τα παπούτσια του

Τέλος εποχής: Ο «αρτίστας» Αντρέα Πίρλο... κρεμάει τα παπούτσια του

Σε ηλικία 38 ετών, ο σπουδαίος Ιταλός άσος ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να αποχωρήσει από τα γήπεδα, αμέσως μετά τη λήξη των φετινών του υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ

Τέλος εποχής: Ο «αρτίστας» Αντρέα Πίρλο... κρεμάει τα παπούτσια του
Ένας από τους σπουδαιότερους άσους στην ιστορία του ιταλικού, αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αποφάσισε να ρίξει τους «τίτλους τέλους» στην σπουδαία καριέρα του. Ο λόγος, για τον Αντρέα Πίρλο.

Ο 38χρονος άσος παραχώρησε συνέντευξη στην φημισμένη «Gazzetta dello Sport» και ανακοίνωσε πως θα «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη New York City στις ΗΠΑ (τα πλέι οφ τελειώνουν στις 9 Δεκεμβρίου).

«Αντιλαμβάνεσαι από μόνος σου πότε έχει φτάσει η στιγμή.  Κάθε μέρα έχεις προβλήματα με τη φυσική κατάσταση και δεν μπορείς να προπονείσαι όπως θα ήθελες. Σε αυτή την ηλικία που είμαι τώρα, λέω "φτάνει", δεν γίνεται να φτάσεις με το ζόρι μέχρι τα 50 σου. Θα βρω να κάνω κάτι άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

Σαφώς, ο Πίρλο αποχωρεί «γεμάτος», καθώς έχει πανηγυρίσει έξι πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ιταλίας, τρία Σούπερ Καπ (με Μίλαν και Γιουβέντους), δύο Champions League με τους «ροσονέρι» το 2003 και το 2007, καθώς και δύο UEFA Σούπερ Καπ τις ίδιες χρονιές.

Παράλληλα, έχει στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Ιταλία το 2006, αλλά και πρωταθλητής Ευρώπης με την U21 της «Σκουάντρα Ατζούρα» το 2000.
Κλείσιμο











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης