Σταφυλίδης: «Δεν θα είναι αδιάφορη η Κύπρος»

Σίγουρος πως η Κύπρος δεν θα είναι αδιάφορη στο Σαββατιάτικο ματς εμφανίστηκε ο αμυντικός της Εθνικής ομάδας συμπληρώνοντας πως όλοι κοιτάζουν το συγκεκριμένο ματς και όχι το τι θα κάνει η Βοσνία

Το Σάββατο η Εθνική φιλοξενείται από την Κύπρο (21:45) σε έναν τελικό, καθώς σε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, χάνει κάθε ελπίδα για την δεύτερη θέση. Βέβαια και να κερδίσει, θα πρέπει η Βοσνία να μην κερδίσει το αήττητο αλλά ήδη στην Ρωσία Βέλγιο.

Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ωστόσο κοιτάζουν μόνο το ματς με τους Κύπριους, όπως τόνισε και ο Κώστας Σταφυλίδης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με τον αμυντικό της Εθνικής να επισημαίνει πως κανείς δεν περιμένει πως θα είναι αδιάφορη η Κύπρος.

Αναλυτικά ο Σταφυλίδης ανέφερε:

Για το αν επηρεάζει το ότι θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα της Βοσνίας:
«Σίγουρα είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αν η Βοσνία έχει χάσει βαθμούς όμως εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας για τους τρεις βαθμούς ότι και να γίνει. Σίγουρα όμως θα παίξει μεγάλο ρόλο στη ψυχολογία μας».

Για το ποια είναι η ψυχολογία στην ομάδα:
«Η ομάδα έχει ετοιμαστεί πολύ καλά και για τα δυο παιχνίδια. Στόχος μας είναι οι έξι βαθμοί που πρέπει να τους πάρουμε αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες. Ξεκινούμε από αύριο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως έχουμε δει. Ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε».

Για το αν μπορεί να εμφανιστεί ίσως και καλύτερη από ότι περιμένετε η Κύπρος αφού είναι αδιάφορη και δεν έχει πίεση: «Δεν νομίζω ότι είναι αδιάφορη η Κύπρος αν δεν κάνω λάθος. Με έξι βαθμούς και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με εμάς, έχει πιθανότητες πρόκρισης. Όλες οι ομάδες και όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κερδίζουν».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr